loader

Hlavní

Prevence

Recenze o hydratačním gelu na obličej - sesderma laboratories azelac hydratační gel

Jsem v úžasu. Nikdy jsem neměl takovou pleť! Super krém na problematickou pleť s vyrážkami a zarudnutím.

Zboží dorazilo včas, na službu nemám vůbec žádné stížnosti. Zdá se mi však, že produkt je vadný. Není to poprvé, co jsem použil tento krém, ale tentokrát s největší pravděpodobností výrobce vydal vadnou dávku zboží a narazil jsem na takovou nádobu. Dávkovač nefunguje. Kolikrát jsem se nepokusil dostat alespoň trochu krému - bohužel ach!

Elena, prosím, tvoje pozornost, že dávkovač tohoto krému je vyroben pomocí nové technologie - vakuové pumpy, ve které není trubice. Pro dodávání krému je nutné uvolnit láhev ze vzduchu provedením určitého počtu lisů.

Nejlepší gel pro problematickou pleť. Jsem rozdrcený 1,5 kamenitý a přemýšlel jsem, že budu znát alternativu i ekvivalent, aniž bych se do toho pustil. Plazím se pro nic, jsem naprosto spokojený s tou klidnou shkirou.

Přečetl jsem spoustu recenzí a omylem jsem tomu propadl. Nechápu, proč neexistují žádné vzorky této společnosti, finanční prostředky jsou poměrně drahé, ale není možné pochopit, zda vám to vyhovuje nebo ne. Už mnoho let mám růžovku a výrobce krému slíbil, že při použití zčervená. Neviděl jsem žádný výsledek, každý měsíc a půl jsem se každé ráno zvlášť fotografoval. A také mě velmi překvapilo, že došlo k problémům s víčkem, výrobek musel být stlačen více než 10-15krát, aby vytlačil krém, to je velmi zvláštní. Dobré jako zvlhčovač. Pro mě osobně tento krém nestojí za peníze.

Bohužel složení je nesprávné. Není v něm vůbec žádná kyselina glykolová, stejně jako další vámi specifikované přísady (tento gel je založen na azeloglycinu. Proveďte úpravy vyjasněním složení u autorizovaného zástupce..

  • všechny odpovědi (2) ⌄
  • skrýt ⌄

Marina, děkuji za pozornost věnovanou nepřesnostem na webu, informace budou zkontrolovány a opraveny v blízké budoucnosti.

MakeUp, informace o složení gelu nebyly opraveny! Obecně je gel super!

Vynikající lék na problematickou, citlivou pokožku s vyrážkami a zarudnutím. Při aplikaci na 2 minuty je lepivost, pak to projde, jak se říká v recenzích, nevšiml jsem si žádné zeleně. Pro lidi v noci a ráno pod práškem je ideální jak ve výsledku, tak v pocitech. Kosmetika je profesionální a vychází z její značné ceny, pouze si musíte vybrat typ pleti, nejlépe u lékaře. Hodně štěstí všem v boji za zdravou pokožku.

Používám to jako další produkt péče. Častěji jako noční. V denní péči musíte počkat, až se vstřebá, dokud nedojde k lepivosti a nazelenalý perleť nezmizí. Kůže je poté osvětlena zevnitř. Na slunci a bez SPF nepoužívejte drsně. Pokožka je poměrně problematická (vyrážky, póry, růžovka, akné). Ale Azelac si vede dobře. Efekt se mi moc líbí.

Líbí se mi to, používám to druhý měsíc, stav pokožky se zlepšil, je méně vyrážek, dokonce se póry zúžily. V případě potřeby nanesu na krém kosmetiku

Krém se ke mně nepřidá, první měsíc vítězného kněze byl zlý někdy ještě deset a nyní druhý měsíc vítězný kněz už odešel. Pokud se po akné nezbaví, a kvůli lepivosti přítomnosti, a také se zdá, že chtějí být schopni. Chci zabalit yakisnu. Nebudu větší než můj bratr.

Cítíte se jako po peelingu!) Osvětluje pokožku, zvládá vyrážky

Hydratační gel, želé SesDerma Azelac Hydratační gel - recenze

Tak jsem se dostal k Sesdermě. Dlouho jsem se díval směrem k této značce, ale nějak se mi všechny ruce nedostaly...

Trochu historie. Značka Sesderma se objevila v roce 1989 ve Valencii, když se sešli Dr. Serrano a jeho tým. Rozsáhlé zkušenosti v oblasti dermatologie a farmacie, stejně jako osobní přístup, jim umožnily vyvíjet nové produkty pro kosmetický trh..

V roce 2010 představila společnost Sesderma novou řadu produktů založených na nanotechnologiích. Trik spočívá ve skutečnosti, že liposomy se používají nejen jako aktivní složky, ale také jako prostředek pro dodávání dalších složek do pokožky. Ve výsledku - výrazné zvýšení jejich efektivity.

Můj první nákup zahrnoval několik fondů, tři z nich budou probrány níže.

Při hledání odpovědi na otázku, jaký efekt chci a co vlastně moje pokožka potřebuje, jsem po dlouhém studiu produktových řad a formátů dospěl k závěru, že tekutiny a gelové krémy jsou pro mě nejpohodlnější - lehké textury a Airless balení... Takže moje volba padla na hrdiny tohoto příspěvku.

Sesderma ATPSES Cell Energizing Cream - buněčný energizující krém

V popisu je spousta vědeckých slov, zní to celkem solidně, nevím, jak moc to opravdu funguje, ale rozběhnu se a řeknu, že se mi krém líbil

Co nám slibují?

Zlepšení vitality kmenových buněk dermis a ochrana proti stárnutí. Krém stimuluje energii kožních buněk, aktivuje a také chrání mitochondrie každé z buněk.

Výsledkem je obnovená zářivá pokožka plná energie. Jmenovitě: energie se syntetizuje na všech úrovních pokožky, zlepšuje se přístup kyslíku k pokožce a v důsledku toho se snižují vrásky, zvyšuje se pružnost a zlepšuje se krevní oběh..

Tento krém se také doporučuje jako domácí péče po terapii LED ke zlepšení celkového účinku..

Stres a nedostatek spánku... to vše ovlivňuje stav pokožky a celého těla jako celku, takže jsem do tohoto krému vkládala velké naděje.

Začnu obalem, který mě velmi potěšil: pevná plastová láhev s dávkovačem. Plast je průsvitný, což vám umožňuje vidět množství zbývajícího produktu. Bezvzduchové obaly zabraňují kontaktu produktu se vzduchem (a já jsem velmi opatrný ohledně tohoto problému) a také jej nemusíte dosahovat lopatkou (nebo ještě hůře prstem).

Výrobek je světle bílý krém, který se velmi snadno roztírá po pokožce a vstřebává se dostatečně rychle.

Zarazila mě vůně ovocného pyré - to je to, co od lékárny nečekáte /

Přiznávám, trochu mě zmátlo, že krém je určen pro všechny typy pleti. V mnoha případech to znamená, že mi produkt mastí pokožku a dává zbytečný lesk, a v nejhorším případě může ucpat póry se všemi důsledky... Ale ne ATPSES. S tím moje pokožka dostala přesně tolik, kolik bylo potřeba.

Kromě optimální hydratace krém skutečně tonizuje a osvěžuje pokožku. Díky okysličování se pleť zlepšila, matnost zmizela, podotýkám, že pokožka se stala pružnější a hladší. Ani na mé reaktivní pokožce nebyly zaznamenány žádné alergické reakce ani jiné negativní projevy.

Tento krém jsem používal nejčastěji večer, protože jsem si AZELAC nanášel ráno (o tom si povím později), ale i při ranním použití před líčením to nezpůsobilo žádné problémy. Všechny základy sedí perfektně, bez mastného lesku po celý den.

Kyselina hyaluronová, L-ergothionein, Niacinamid, Vitamin C - vynikající „koktejl“ pro unavenou pokožku.

Doba používání: přibližně 2 měsíce

Cena: 4950 rublů (na webových stránkách kanceláře)

Oční gel Snailas - oční gel proti stárnutí

Na této maličkosti mě nejprve upoutala přítomnost hlemýžďové sekrece (a dokonce i zapouzdřená v liposomech). Mezi účinné látky patří niacinamid, resveratrol, kyselina hyaluronová a retinol a řada přírodních extraktů - zkrátka sen, ne složení.

Inspirován tímto složením jsem si koupil Snailas a teprve poté se mi do očí dostala informace, že produkty této řady jsou určeny pro zralou pleť

No, musel jsem to zkusit... Kromě toho, pokud se podíváte na každou složku zvlášť, nic neobvyklého...

prevence a terapie stárnutí pokožky, redukce vrásek, odstranění stařeckých skvrn, ochablost, dehydratace, nepravidelnosti pleti. Zlepšuje stav jizev a strií.

V mém případě jsou zatím relevantní pouze body týkající se prevence a léčby stárnutí, dehydratace a redukce jemných vrásek. V tomto ohledu nástroj funguje dobře, ale abych byl upřímný, očekával jsem víc, i když nenajdu chybu (stále je určen pro jinou věkovou skupinu).

Zklidňuje pokožku dobře a poskytuje pocit pohodlí téměř okamžitě.

O přítomnosti retinolu v kompozici. Šel jsem ven bez jakýchkoli prostředků (z mé strany nezodpovědný, souhlasím) a opalovat se (s průměrným SPF), nezaznamenal jsem žádnou pigmentaci ani jiné nepříjemné vedlejší účinky.

Web uvádí, že produkt je ve formátu airless, ale nyní se prodává v tubě.

Tento gel je spíše konzistence husté tekutiny. Velmi rychle se vstřebává a zanechává na pokožce vlhký pocit. Make-up na něj sedí ještě lépe než bez něj, nic se neodvaluje a rozpadá se (pro tento bod 5+). Má nenápadný zápach z lékárny, po aplikaci je zcela neviditelný.

Doba používání: přibližně 2 měsíce

Cena: 2990 rublů (v kanceláři)

Azelac Moisturizing Gel - hydratační gel s kyselinou azelaovou

No, teď je to třída C...

Jako „šťastný“ majitel reaktivní vrtošivé pokožky se všemi důsledky a zároveň smíšeného typu neustále hledám zázračný lék, který by všechny tyto problémy vyřešil nebo alespoň omezil jejich projev.

"Proč ne. možná je to ten zázračný lék... “- pomyslel jsem si po přečtení nadšených recenzí na internetu. Všichni jsme samozřejmě jiní, všechno je individuální, ale co když...

Stejné pohodlné balení.

Aktivní složky: kyselina azelaová, extrakt z ostropestřce mariánského, niacinamid, panthenol, uklidňující složení a výrobce slibuje, že zmírní projevy kožních stavů, jako je růžovka, zarudnutí, růžovka a akné, a bojuje proti vráskám (!).

Nejvíc ze všeho mě zajímal účinek regulace kožního mazu, stejně jako uklidňující účinek a eliminace zarudnutí. Tento gel tyto úkoly nezvládl - v mém případě. Tvář svítila na stejných místech a se stejnou intenzitou a zarudnutí se nesnížilo (ale ani se nezvýšilo - produkt je pokožkou opravdu dobře snášen, jak slibuje výrobce).

Dobře zvlhčuje, ale obličej se poté leskne a deklarovaný pozitivní účinek na vrásky jsem si vůbec nevšiml. Takže, bohužel...

Tento gel podle mého názoru stále připomíná tekutý, perleťový se světle béžovým odstínem. Nejprve to voní jako pšeničný chléb nebo tak něco, a pak se objeví něco droždí. Neřeknu, že je to hezké, ale vydržíte...

Samozřejmě to nebudu opakovat, ale vše je individuální...

Doba používání: přibližně 2 měsíce

Hodnocení: 3- (subjektivní)

Cena: 2990 rublů (v kanceláři)

Všechny tři produkty došly, takže se mi nyní v péči objevily další produkty stejné značky, o kterých si povím v další části..

Recenze krému Azelak

Hydratační gel Azelac Sesderma (s kyselinou azelaovou) je určen pro pokožku se sklonem k akné, erytému, růžovce, zarudnutí a růžovce. Nejedná se o úplnou recenzi Měl jsem jen vzorky, ale podělím se o své obecné dojmy.

Celkem 6 ml - zdá se to hodně, stačily mi na pár týdnů v srpnu. Používá se v noci. Nebudu nic říkat o růžovce, akné, růžovce, stále musíte produkt používat déle. Ale pokud jde o zarudnutí, tento gel je jen kouzelná hůlka. Odstraňuje zarudnutí najednou, okamžitě vyhlazuje pokožku a vyrovnává tón. Ty. zdálo se, že na obličeji bylo nějaké podráždění, po nanesení krému uběhlo několik minut a nezůstala po něm ani stopa. Pokud ale gel používáte v noci, ranní výsledek bude obecně vypadat fantasticky..

Ale zase nevím, jak si gel poradí se složitými problémy. S malými zvládá bojovat velmi efektivně. Navíc dělá T-zónu méně mastnou, tj. snižuje produkci kožního mazu.

Z mínusů: ne tak příjemná vůně, nějaká lékárna. Plus textura, která je těžká na léto. Ano, je to gel, ale není to nejjednodušší a jeho konzistence je poměrně hustá, obklopující. Zdá se, že není mastný a rychle se vstřebává a nezanechává znatelný film, ale pro horké období je stále těžký. Jeho zvlhčovací vlastnosti jsou poměrně slabé. Dokonce i moje smíšená pokožka postrádala hydrataci, můj obličej se začal trochu táhnout.

Sesderma má sérum Azelac RU, takže by se s největší pravděpodobností lépe hodilo na léto.

Několik slov od výrobce o hydratačním gelu Sesderma Azelac: pH 5,5, azeloglicina ® ve složení kombinuje vlastnosti kyseliny azelaové a glycinu. Gel zvlhčuje, zklidňuje pokožku, zmírňuje zarudnutí a reguluje mazové žlázy. Blokuje syntézu tyrosinu a vyrovnává tak celkový tón pleti. Další vlastnosti - péče proti stárnutí a boj proti vráskám, zvlhčení pokožky, zvýšení její pružnosti. Fytosphingosin je přírodní lipid podílející se na konstrukci ceramidů a pomáhá zmírňovat podráždění. Extrakt z ostropestřce mariánského má uklidňující, změkčující, antioxidační vlastnosti, pomáhá rychle zmírnit zarudnutí.

Hlavní složky: lipozomem zapouzdřená kyselina azelaová; extrakt z ostropestřce mariánského; niacinamid zapouzdřený v liposomech; panthenol zapouzdřený v liposomech, azeloglycin.

Alkohol je na 8. místě, ale vůbec ho není cítit. Možná, samozřejmě, kvůli němu se pokožka mírně napnula, ale je to nepravděpodobné.

Po gelu chci vyzkoušet sérum. Myslím, že by to mělo být jednodušší. Ale nemůžete získat vzorky, pokud si vezmete, pak okamžitě plnou verzi. Myslím, že zatím vyjednávám s ropuchou. :)

Nepamatuji si, kolik stojí sérum, ale 50 ml gel se prodává v průměru za 25 eur. Ve stejné sérii je také zvlhčovač s triclosanem a alkoholovým krémem (o tom jsem psal).

Hydratační krém AZELAC SESDERMA (SESDERMA)

Hydratační krém na bázi extraktu z ostropestřce mariánského, liposomových složek, včetně panthenolu a kyseliny hyaluronové, bojuje proti volným radikálům na pokožce, zklidňuje, odstraňuje zarudnutí a nečistoty, má účinek regulující tvorbu mazu, reguluje sekreci mazu a odstraňuje akné, vyrovnává tón pleti, omlazuje a vyhlazuje vrásky, zlepšuje pružnost a hydrataci pokožky. Produkt je vyvíjen pomocí technologie NANOTECH ™. Jeho jedinečnost spočívá v použití aktivních složek umístěných v liposomech o velikosti nano - malé lipidové zásobníky, které umožňují, aby složky rychle pronikly do hlubokých vrstev pokožky, a tím zvýšily účinnost přípravku.

Extrakt z ostropestřce mariánského podporuje regeneraci pokožky, tonizuje a aktivuje metabolické procesy, bojuje proti zánětu a chrání před negativními vlivy vnějšího prostředí.

Kyselina liposomovaná azelaová má antimikrobiální, antioxidační, zesvětlovací účinek, vyhlazuje a vyrovnává tón pleti, bojuje proti zánětu a zarudnutí, zabraňuje vzniku akné a černých teček.

Liposomizovaný niacinamid (vitamin PP) reguluje produkci kožního mazu, bojuje s tmavými skvrnami, akné a po akné, redukuje vrásky, má ochranné vlastnosti, zvlhčuje.

Liposomizovaný panthenol má uklidňující, protizánětlivý, regenerační a hojivý účinek.

Liposomální kyselina hyaluronová s vysokou a nízkou molekulovou hmotností okamžitě zvlhčuje pokožku, zlepšuje její pružnost a vyhlazuje vrásky.

Liposomovaný fytosfingosin má protizánětlivé, antimikrobiální a protiplísňové účinky, zklidňuje pokožku, obnovuje ji a podporuje regeneraci buněk.

Aplikujte na obličej konečky prstů a jemně vtírejte, dokud se úplně neabsorbuje. Lze použít jako základ make-upu. Může být použit ráno nebo večer.

Profesionální kosmetiku Sesderma si můžete zakoupit v Moskvě a dalších městech Ruska s dopravou zdarma v našem internetovém obchodě Beauty-You.

Můžete si také nechat poradit od profesionálního kosmetika, který má bohaté zkušenosti s kosmetikou Sesderma. Při objednání kosmetiky v našem obchodě obdržíte jako dárek Beauty sadu sond speciálně sestavených pro váš věk a typ pleti.

Doručení v Moskvě v rámci Moskevského okruhu kurýrem ZDARMA od 3 500 rublů.

Doručení v Petrohradě po okruhu kurýrem ZDARMA od 5 000 rublů.

Doručení v rámci Ruska ZDARMA od 3 500 rublů.

Dodávka přes Bělorusko, Kazachstán ZDARMA od 6000 rublů.

Lotion doslova revitalizuje suchou, dehydratovanou pokožku. Nasycuje ji vlhkostí, tóny, zjemňuje a uklidňuje. Přípravek je nasycen zvlhčujícími biokomplexy a výtažky z léčivých rostlin, završuje fázi čištění, připravuje pokožku na následnou aplikaci kosmetických přípravků.

Collagen Biomatrix je ideální přípravek pro péči o stárnoucí pleť jakéhokoli typu, stejně jako pro unavenou, bez života, matnou a matnou pleť. BioColl matrix VITAL lze použít jak k odstranění změn souvisejících s věkem, tak k prevenci stárnutí. Lék dokonale zvlhčuje pokožku, vyhlazuje vrásky, stimuluje metabolismus, podporuje obnovu tkání, dodává pokožce mladistvý a atraktivní vzhled.

Silný uklidňující, protizánětlivý, analgetický, zvlhčující a tonizující účinek. Stimuluje proces hojení ran. Obnovuje pokožku po agresivních kosmetických a dermatologických ošetřeních. Zmírňuje svědění, podráždění, zarudnutí.
Aplikace: aplikujte 1-2x denně na očištěnou pokožku lehkými masážními pohyby.
Aktivní složky: aloe vera - 95%, rostlinné extrakty - 2% (bříza, heřmánek, koňský kaštan, měsíček, lípa, bodlák, černý bezin, čarodějnice, sléz), šípkový olej - 1,2%, kyselina glycyrrhetinová -0,35 %, vitamin E -0,24%, bisabolol -0,20%, triclosan -0,20%, kvasnicový extrakt, vitamin C, alantoin.

Rychle obnovuje, zjemňuje a zklidňuje podrážděnou pokožku, stimuluje přirozenou buněčnou regeneraci a regeneraci, omlazuje pokožku během bio- a fotostárnutí, poskytuje její antioxidační ochranu. Obnovuje pokožku se známkami vážného poškození (chemické a tepelné popáleniny, erytém po slunění, podráždění pokožky silným větrem, mrazem atd.)

Aplikace: masku nanášejte ve silné vrstvě po dobu 15 minut, 1 až 2krát týdně.

Aktivní složky: šípkový olej, semena bílé limnantes, pupalkový olej, kukuřičný olej; alantoin, vitamin E, kyselina linolová, kyselina linolenová, kaolin, oxid titaničitý.

Komplex pro citlivou, podrážděnou pokožku a pokožku náchylnou ke křečí s retinylpalmitátem a cennými rostlinnými výtažky ze zelených řas, citrónového balzámu, čarodějnice, heřmánku, měsíčku, kaštanu, sladkého pomeranče. Snižuje návaly, svědění a odlupování, má antihistaminovou aktivitu, má změkčující účinek. Posiluje stěny cév, reguluje jejich tonus a propustnost, odstraňuje otoky. Obsahuje antioxidační komplex, stimuluje důležité procesy v pokožce, zlepšuje metabolismus buněk, předchází předčasnému stárnutí a řídí melanogenezi.

Lék se používá jako koncentrát pro masky a krémy nebo pro přístroje: fonoforéza, bezjehlová mezoterapie (elektroporace), kavitace, presoterapie.

6 ampulí po 3 ml

HYDRALANINOVÝ HYDRATAČNÍ KRÉM

HYDRALANINOVÝ KRÉM

CYTOKINOL SÉROVÉHO SÉRA
CYTOKINOLOVÉ SÉRUM

VÝŽIVOVÝ KOMFORTNÍ KRÉM GLYCINUTRIN
GLYCINUTRINE CREME

Náš internetový obchod založil profesionální kosmetička s bohatými zkušenostmi v kosmetologii. Světlana pracovala a pracuje se značkami kosmetiky prezentovanými v obchodě, zná všechny nuance použití a podělí se s vámi o svůj názor na různé produkty, řekne vám, co bude pro vaši pokožku fungovat co nejúčinněji. Na základě výsledků konzultace vám bude jako dárek k objednávce odebrána sada miniaturních krémů. Od roku 2011 jsme vám k službám!

Recenze krému Azelak

Avene - sluneční ochrana pro nejcitlivější pokožku

Anthelios - číslo 1 v Rusku na doporučení dermatologů

100% přírodní doplňky stravy prémie SOLGAR

Nyní Potraviny - doplňky stravy a vitamíny!

Ergonomie a udržitelnost se zubními kartáčky RADIUS

Seznamte se s jedinečnou soupravou pro intenzivní bělení!

Uriage - péče o jemnou pokožku kojenců a kojenců

Bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě

Revitalizující ošetření obličeje a těla pomocí zařízení Gezatone

Avene DermAbsolu - základní péče o zralou citlivou pokožku.

Aravia Professional - lázeňská depilace, parafínová terapie, péče o tělo

Bioderma Hydrabio Perfector - ochrana a zář pokožky

Batiste - suchý šampon č. 1 v Evropě

Vinopure je jednoduché a účinné řešení k odstranění nedokonalostí pokožky.

CeraVe - inovace pro posílení ochranné bariéry pokožky!

Odvážný design a šíleně příjemná lázeňská péče u vás doma

Posilovač řas - dlouhé, objemné a silné řasy!

Elancyl Slim Design - hladší, pevnější a pevnější pokožka

Filorga - vzorce inspirované ošetřením estetickou medicínou

GiGi - kombinace přírodních ingrediencí a vysoce biotechnologických produktů

Guam - přírodní italská kosmetika na bázi řas

Korejská kosmetika pro péči o obličej a tělo

Přední laboratoř profesionální kosmetiky v Izraeli

Pozdravte své nové pomocníky - revoluční spirálové vlasové náramky

Isdin je značka číslo 1 ve Španělsku! Inovativní ochrana proti slunci

Johnny's Chop Shop - stylová řada kosmetiky pro muže, kteří chtějí vypadat skvěle!

Vyzkoušejte nejkvalitnější japonské látkové masky

Rostlinná energie pro krásu vlasů

La Roche-Posay - dermatologické doporučení pro citlivou pokožku č. 1!

Loreal Professional - Zdroj Essentielle zdroj přírodní krásy vlasů

Mustela - bezpečná a účinná péče o vás a vaše dítě
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - zachování barev v jasných odstínech

Nature`s Bounty - doplňky stravy pro podporu vašeho zdraví a krásy

O.P.I - světový lídr v oblasti profesionální péče o nehty!

Orthomol - německé vitamíny pro vaše zdraví!

Foto - síla přírody pro vaše vlasy!

Balzámy na suché, popraskané a podrážděné rty a pokožku

Royer - přírodní kosmetika se 100% organickým hlemýžďovým slizem!

Klinicky účinná lékařská kosmetika, která účinně nahrazuje chirurgické zákroky

Skincode - kód pro zdravou a krásnou pleť

Dr. Knot - 212 Bristled Pleasure!

Spolehlivé dermokosmetologické výrobky pro péči o pleť pro novorozence, děti i dospělé

Uriage - Age Protect - korekce vrásek a záře

Uriage - Hyseac - Vaše ideální léčba problémové pokožky
01.11.2017

Hydratační balzámy na rty Weleda zahalí vaše rty zářením přírodní krásy!

Zpevnění proti známkám stárnutí

CORA - kombinace přírodních ingrediencí s nejnovější špičkovou technologií

  1. Recenze
RECENZE
CENTRUM ZDRAVÍ POKOŽKY
Recenze na lékárenskou kosmetiku
Sesderma
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Pět
  • .
  • 13
  • "

Mustafaeva Victoria Ruslanovna Bakhchisarai | 04.06.2020 |

Noční maska ​​na obličej 1 ks (Sesderma, Beauty Treats)

Závěr: Maska je krásná) Aplikuje se v noci a ráno je pokožka sametová!

Toryanik Olga Moskva | 31.05.2020 |

Sérový aktivátor růstu řas a obočí Seslash, 5 ml (Sesderma, Seslash)

Závěr: Produkt je velmi příjemný, ne mastný. Vypadá to jako balzám. Pěkné použít. Obočí a řasy opravdu posilují. Není nutné čekat, až dorostou dlouhé a nadýchané, ale jako posílení je to vynikající. A co je nejdůležitější, nedráždí oči.

Toryanik Olga Moskva | 30.05.2020 |

Osobní program pro obnovení rovnováhy pokožky náchylné k akné 1 ks (Sesderma, Sesmedical)

Závěr: Úžasný peelingový program. Mám mastnou pleť s růžovkou. Peeling je dokonalý díky kyselině azelaové ve složení. Existuje kumulativní účinek. Nezpůsobuje podráždění, naopak se pokožka uklidňuje.

Julia Tomsk | 29.05.2020 |

Hydratační krém na ruce Hidraderm, 50 ml (Sesderma, Hidraderm)

Závěr: Skvělý krém! Dlouho jsem hledala krém na stárnoucí pleť a nakonec jsem ho našla! Okamžitě se transformuje a omlazuje. Vůně je nenápadná, konzistence je mezi krémem a gelem. Nejprve bezbarvý, když se otírá, zbělá. Absorbuje okamžitě, aniž by se cítil jako film. Kůže je velmi měkká. Doporučuji všem! Tento krém stojí za peníze.

Julia Tomsk | 29.05.2020 |

Daesis zpevňující maska, 75 ml (Sesderma, Daeses)

Závěr: Maska je silná, bílá, dobře rozložená, brnění po první minuty. Po opláchnutí nezpůsobuje zarudnutí. Funguje dobře s jakýmkoli sérem dříve aplikovaným pod masku.

Julia Tomsk | 29.05.2020 |

Oční krém Factor G, 15 ml (Sesderma, Factor G)

Závěr: Dobrý krém, příjemná, nemastná struktura, nenápadná vůně,
a zároveň to funguje. Napíná a vyrovnává pokožku. Vraní nohy jsou méně výrazné. Účinek je patrný po 3–5 použití. Dost ekonomický, měl jsem dost na půl roku.

Popova Elena Omsk | 28/28/2020 |

Azelac Ru liposomální sérum, 30 ml (Sesderma, hyperpigmentace)

Závěr: Jemné antipigmentační sérum. S příjemnou vůní. Vzal jsem to v naději, že sníží počet mých pih a vyrovná celkový tón pleti. Po aplikaci je sérum trochu lepivé, ale po nanesení krému se pokožka cítí pohodlně. Zánět je snížen. Ochrana SPF je nutná během dne)

Balabayeva Alena Kazan | 23. 5. 2020 |

Gel 0,15% Retises Nano, 30 ml (Sesderma, Retises)

Závěr: Tento produkt s nízkou koncentrací retinolu je vhodný pro ty, kteří takové produkty dosud nepoužívali, protože pokožka si na ně určitě musí zvyknout. Průsvitný gel se nažloutlým nádechem voní jako vitamin z dětství)
Při první aplikaci se pokožka velmi nápadně spálila, v oblasti aplikace došlo k silné hyperemii (zarudnutí). Po chvíli pocit pálení pominul, ale zarudnutí přetrvávalo dostatečně dlouho, takže je lepší ho používat v noci a každý druhý den. Následně si pokožka zvykne a neuspořádané pocity se sníží.
Ale ráno - pokožka je jen broskvová, napnutá a hladší, pružnější, i když s tím nebyly žádné problémy. Gel jsem používal velmi krátce, ale již odstranil mírné a nedávné skvrny po akné, jsem tím velmi překvapen.
Jediná věc, samozřejmě, v létě byste jej neměli používat, nebo jej používat s nejsilnějším spf agentem..

Fomenko Irina Vologda | 21. 5. 2020 |

Krém pro korekci tónu pleti C-Vit, 30 ml (Sesderma, C-Vit)

Závěr: Krém je hustý, ale dobře se roztírá po pokožce. Retušuje drobné nedokonalosti, mírně vyrovnává tón pleti. Nezanechává lesk. Pokožka je po aplikaci pohodlná. Ve srovnání s jinými ss krémy mohu usoudit, že to není špatné, ale může to být ještě lepší.

Věra Vladivostok | 19. 5. 2020 |

Krém pro korekci tónu pleti C-Vit, 30 ml (Sesderma, C-Vit)

Závěr: Krém skutečně vyrovná barvu pleti - do jasně oranžové. Mohu předpokládat, že potěší herce v dětské hře Chunga-chang nebo něco takového. Ačkoli, abych byl upřímný, nanáší se jen nerovnoměrně, se skvrnami, takže zarovnání je takové. Nic se mi nepodařilo zastínit. Po aplikaci se ani po několika hodinách nevstřebává, nerozšíří se, nepřizpůsobuje se tónu pleti, při dotyku se sroluje. Přirozeně není možné jít ven v této formě, ale jít do postele s tímto na tváři je také nemožné, protože postel bude trpět. Je škoda, že všechny tyto nepříjemnosti nejsou ničím ospravedlněny. Používal jsem to tři měsíce, ne každý den, neviděl jsem účinek.

Ritz Diana Moskva | 16. 5. 2020 |

Oční krém Factor G, 15 ml (Sesderma, Factor G)

Závěr: Líbilo se mi to! Dokonale zvlhčuje a vyživuje tenkou pokožku kolem očí, čímž je vzhled otevřenější Koupím více. Samozřejmě doporučuji, ale pouze pro pleť s nepříliš výraznými změnami souvisejícími s věkem. Spíše pro unavenou pokožku.

Popova Elena Omsk | 16. 5. 2020 |

Krém na aktivaci buněk Sesgen 32, 50 ml (Sesderma, Sesgen 32)

Závěr: Kosmetička dala tento vzorek tohoto krému k prodloužení účinku a obnovení po povrchovém peelingu DNK. Tak pěkné a lehké, s příjemnou vůní. Chce to být aplikováno a aplikováno. Pokožka se stává měkkou, sametovou, tón pleti je vyrovnaný. Perfektně se hodí pro smíšenou pleť v teplé sezóně)

Hydratační gel na obličej / AZELAC 50 ml

Značka: SESDERMA (Španělsko)

Řada: AZELAC - řada na bázi liposomizované kyseliny azelaové
Popis výrobku:

Hydratační, lehký gel s vysokou tolerancí díky pH 5,5. Terapie na pokožku s růžovkou, zarudnutím, růžovkou a / nebo pokožkou náchylnou k akné. Azeloglicina ® kombinuje vlastnosti kyseliny azelaové a zvlhčujícího účinku glycinu. Má uklidňující a antiradikální účinek, eliminuje zarudnutí doprovázející růžovku. Má účinek regulující tvorbu mazu, redukující.

Hydratační, lehký gel s vysokou tolerancí díky pH 5,5. Terapie na pokožku s růžovkou, zarudnutím, růžovkou a / nebo pokožkou náchylnou k akné. Azeloglicina ® kombinuje vlastnosti kyseliny azelaové a zvlhčujícího účinku glycinu. Má uklidňující a antiradikální účinek, eliminuje zarudnutí doprovázející růžovku. Má účinek regulující mazu, snižuje sekreci mazu a odstraňuje akné. Inhibuje syntézu tyrosinu a vyrovnává barvu pleti. Má vlastnosti proti stárnutí, vyhlazuje vrásky. Zvyšuje hydrataci a pružnost pokožky. Fytosphingosin je přírodní kožní lipid a nachází se ve většině ceramidů. Snižuje podráždění pokožky. Ostropestřec mariánský má uklidňující, zvláčňující a antioxidační účinek, zmírňuje zarudnutí pokožky náchylné ke kuperóze.

Kyselina azelaová zapouzdřená v liposomech, extrakt ostropestřce mariánského, niacinamid zapouzdřený v liposomech, panthenol zapouzdřený v liposomech, azeloglycin.

Aplikujte na obličej a krk jemnými masážními pohyby, třením prstů až do úplného vstřebání. Lze použít jako základ make-upu. Doporučuje se aplikovat Azelac Moisturizing Gel jednou nebo dvakrát denně.

Recenze krému Azelak

Objem: 50 ml

Odkaz: 40003294

Dostupnost: Na skladě

Body odměn: 4

Chcete být upozorněni na vzhled?

Kyselina liposomovaná azelaová má antimikrobiální, antioxidační, zesvětlovací účinek, vyhlazuje a vyrovnává tón pleti, bojuje proti zánětu a zarudnutí, zabraňuje vzniku akné a černých teček.

4-butylresorcinol bělí, snižuje pigmentaci, má baktericidní účinek.

Růstové faktory HGH, EGF, TGF-BETA2, IGF mají silný účinek proti stárnutí, zesvětlují pigmentaci, vyhlazují povrch pokožky, zvyšují syntézu kolagenu a elastinu.

AZELAC RU GEL CREAM / DEPIGMENTING GEL CREAM, 50ml (SESDERMA)

Nakupujte jedním kliknutím

  • Popis
  • Recenze

Sesderma Azelac RU depigmentační gelový krém 50 ml

Gelový krém Sesderma Azelac RU je hyperpigmentační ošetření odvozené od nejprodávanějšího séra ve stejném rozsahu. Vhodný pro všechny typy pleti, pomáhá redukovat a předcházet vzniku tmavých skvrn

Sesderma Azelac RU Gel Cream je hyperpigmentační ošetření, které lze použít k léčbě poruch pigmentace, jako je melanóza, tmavé skvrny od stárnutí, pihy, hormonální skvrny nebo hyperpigmentace v důsledku vystavení slunci. Nyní je ve složení gelového krému Azelac RU bestsellerem v léčbě hyperpigmentace díky svým skvělým výsledkům a nízké indukované citlivosti. Tento produkt působí na produkci melaninu, aby ji snížil, zabránil a odstranil existující tmavé skvrny, což má za následek jasnější pokožku a snížení tmavých oblastí. Vhodný pro všechny typy a tóny pleti, včetně citlivé a tmavé pleti.

Specifikace

  • Textura: gelový krém;
  • Kožní problémy: fotoepilace, melasma, pozánětlivá hyperpigmentace;
  • Čas aplikace: ráno a večer;
  • Věk: 15+;
  • Typ pleti: všechny typy pleti, včetně citlivé;
  • Hlavní výhody: pomáhá blednout tmavé skvrny, omlazuje, vhodný pro všechny tóny pleti (včetně tmavé pleti);
  • Formulováno bez: parabeny.

Hlavní přísady

  • Kombinace kyselin azelaové a tranexamové s extraktem lékořice a 4-butylresorcinolem pomáhá přímo inhibovat melanogenezi a kontrolovat přenos melaninu na keratinocyty;
  • Ligninperoxidáza pomáhá degradovat stávající melanin, aby se odstranily již existující skvrny;
  • Undecinoil fenylalanin zabraňuje vazbě hormonu alfa-MSH na jeho receptor a indukuje syntézu melaninu;
  • Ascorbyl glukosid a retinol mají vlastnosti proti stárnutí, které chrání a obnovují pokožku;
  • Růstové faktory (EGF, TGF-Beta2, IGF) ovlivňují buňky, aby působily na předčasné stárnutí.

Jak používat

Gelový krém Sesderma Azelac RU nanášejte každý den večer na čistou pokožku a lehkou masáží jej nanášejte přímo na postižená místa..

Kyselina azelaová - 9 přípravků pro čistou a zdravou pokožku

Kyselina azelaová je jedinečná látka, která pomáhá v boji proti akné a akné. Je základem pro přípravu mnoha kosmetických a lékařských přípravků pro terapii akné. při správném použití těchto prostředků se můžete úplně zbavit pustulárních vyrážek a akné, nejen na obličeji, ale také v celém těle.

Co je kyselina azelaová

Kyselina azelaová je chemická látka, která má všechny vlastnosti karboxylových kyselin. V průmyslu se tato látka získává z kyseliny olejové nebo linolové..

Přípravky s kyselinou azelaovou mají bakteriostatickou aktivitu proti Propionibacterium acnes a Staphylococcus epidermidis, snižují produkci mastných kyselin, které přispívají k akné.

Snižuje tvorbu komedonů. Ovlivňují proces keratinizace epidermálních buněk, potlačují růst a aktivitu abnormálních melanocytů, které způsobují hyperpigmentaci, jako je melasma. Mají anti-akné, depigmentační účinek.

Díky těmto příznivým účinkům je kyselina azelaová, nebo spíše farmaceutické léky s ní obsažené ve složení, nejvíce doporučeným a předepsaným pro léčbu akné.

Vlastnosti

Popularitu a působení kyseliny azelaové lze vysvětlit jejími vlastnostmi. Mezi nimi je třeba zdůraznit:

  1. Protizánětlivé. Současně léky s kyselinou azelaovou pomáhají zmírňovat záněty a zarudnutí, což činí akné a akné méně nápadnými..
  2. Antibakteriální Léky aktivně bojují proti bakteriím, které způsobují akné, akné a pustuly na pokožce. A to nejen na obličeji, ale také v celém těle.
  3. Vyhlazení. To je zvláště důležité pro eliminaci účinků akné a akné - jizvy, jámy, jizvy.
  4. Bělení. Přípravky s kyselinou azelaovou zabraňují hromadění melaninu na jednom místě, pomáhají zesvětlit pokožku, zbavit se stařeckých skvrn a také snížit viditelnost jizev a jizev.
  5. Nasycuje kyslík. Pomáhá saturovat buňky epidermis kyslíkem, aktivuje metabolické procesy. To napomáhá méně znečištění pórů pokožky, což znamená, že riziko vzniku akné je několikrát sníženo..

Navzdory tak dobrým vlastnostem léčiv na bázi kyseliny azelaové je třeba mít na paměti, že všechny léky, u nichž je tato látka uvedena ve složení, mají své vlastní kontraindikace a vedlejší účinky. Před zahájením léčby byste se proto měli poradit se svým lékařem..

Indikace pro použití

Kyselina azelaová, respektive přípravky na ní založené, se používají pro širokou škálu kožních onemocnění. je třeba vzít v úvahu hlavní indikace pro použití:

  1. Akné - zablokování mazových žláz.
  2. Zvýšená pigmentace.
  3. Růžovka je chronická dermatologická kožní patologie, při které jsou přítomny pustulární a jiné vyrážky.
  4. Akné.
  5. Další erupce.
  6. Seborrhea.
  7. Couperose.
  8. Demodekóza - patologie způsobená aktivitou klíšťat.

To znamená, že léky, které obsahují kyselinu azelaovou, mohou být použity nejen v dospívání k boji proti akné. Ale také k léčbě jiných kožních onemocnění. Navíc ve většině případů jsou recenze všech těchto léků pouze pozitivní..

Kontraindikace a vedlejší účinky

Stejně jako jakýkoli jiný lék mají přípravky s kyselinou azelaovou mnoho kontraindikací. Mezi ně patří:

  1. nadměrná citlivost na základní prvky výrobku;
  2. děti do 12 let;
  3. těhotenství;
  4. období laktace.

Také masti a krémy na bázi kyseliny azelaové mohou způsobit takové nepříjemné vedlejší účinky, jako jsou:

  1. mírné zarudnutí kůže;
  2. pocit necitlivosti;
  3. hořící;
  4. hyperémie a olupování kůže;
  5. dočasné zvýšení citlivosti;
  6. mírné svědění;
  7. brnění nebo brnění.

Proto je důležité si uvědomit, že nekontrolovaná léčba s úplným ignorováním kontraindikací a vedlejších účinků může způsobit nenapravitelné poškození pokožky. A je lepší neriskovat v jakémkoli věku.

Video: kyselina azelaová v léčbě kožních onemocnění

Aplikace v dermatologii a kosmetologii

Přípravky vyrobené na bázi kyseliny azelaové jsou běžnými a široce používanými produkty v dermatologii i kosmetologii. Používají se při léčbě různých nemocí..

Proti akné a demodikóze

Kyselina azelaová při léčbě těchto onemocnění ovlivňuje pokožku několika způsoby najednou..

Nejprve úplně zničí propionové bakterie, které způsobují akné a černé tečky. Při správném používání kurzů jsou póry pokožky vždy udržovány čisté, což znamená, že se na takové pokožce neobjevují akné a černé tečky.

Zadruhé, léky mají velmi výraznou komedolytickou vlastnost. To znamená, že pomáhají snižovat počet komedonů a černých teček..

Za třetí, pravidelné užívání kyseliny pomáhá eliminovat všechny mrtvé buňky. To vede k přirozené exfoliaci, která má pozitivní vliv na celkový stav pokožky na obličeji..

A co je nejdůležitější, droga pod obchodním názvem skinoren, a je vyráběna ve formě krému nebo gelu, dobře zvládá takové nepříjemné onemocnění, jako je demodikóza. Abyste se však trvale zbavili podkožních roztočů, je nutné konzultovat lékaře a vyloučit samoléčbu..

Růžovka a pigmentace

Přípravky s kyselinou azelaovou dělají vynikající práci s tak nepříjemným onemocněním, jako je růžovka. Kromě toho můžete zahájit léčbu v kterékoli fázi onemocnění..

Kyselina azelaová má zde následující příznivé vlastnosti:

  1. keratolytický;
  2. antibakteriální;
  3. vazo-posilování;
  4. protizánětlivý;
  5. antioxidant.

Jakmile se kyselina nachází ve vrstvách pokožky, aktivuje uvolňování řady volných mastných kyselin - zánětlivých provokátorů a také pomáhá snižovat produkci melaninu..

Stejná léčba je věnována hyperpigmentaci. Krém rozjasní problémové oblasti pokožky a zabrání jejich dalšímu šíření.

Azelainový peeling

Jedná se o prospěšné, bezbolestné a povrchové ošetření, které má pozitivní vliv na pokožku.

Tento postup má několik indikací k použití:

  1. růžovka (pavoučí žíly);
  2. růžovka (neinfekční chronický zánět);
  3. folikulitida (zánětlivá léze vlasových folikulů);
  4. vyhlazení jemných vrásek;
  5. hyperpigmentace.

Azelainový peeling je poměrně jednoduchý a účinný postup. Prakticky nemá žádná omezení a kontraindikace..

Ale loupání s kyselinou azelaovou doma je nebezpečné. Lepší je důvěřovat profesionální kosmetičce. Tímto způsobem můžete dosáhnout maximálního výsledku a efektu. A po zákroku bude minimální množství vedlejších účinků.

Návod k použití kyseliny azelaové

Před zahájením léčby přípravky na bázi kyseliny azelaové se doporučuje přečíst si návod k použití, který je součástí každého krému nebo masti..

Hlavní požadavky na používání těchto zdravotnických prostředků jsou následující:

  1. dávkování a trvání léčby se stanoví individuálně;
  2. před zákrokem je ošetřený povrch důkladně vyčištěn a vysušen;
  3. krém nebo gel jsou rozmazané tenkou vrstvou a jemně třeny prsty;
  4. je předepsáno zpracovávat pokožku dvakrát: ráno a večer;
  5. pokud se podráždění během léčby nezastaví, měla by být frekvence aplikace léku denně snížena na jednu nebo zcela ukončenou léčbu azelaickými přípravky;
  6. krém by se neměl dostat na sliznice úst, nosu, rtů a také do očí;
  7. celá tvář nevyžaduje více než 2,5 cm krému.

Všechna tato pravidla nejsou tak složitá, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ale každý, kdo se rozhodne užívat léky s kyselinou azelaovou k léčbě akné, demodikózy a jiných kožních patologií, je musí dodržovat a plnit..

Aplikace během těhotenství a kojení

Během těhotenství se nedoporučuje používat všechna farmaceutická léčiva na bázi kyseliny azelaové. pokud však porodník-gynekolog nebo dermatolog rozhodne, že přínos pro matku z užívání drog s kyselinou azelaovou bude větší než poškození plodu, pak je taková léčba povolena.

V žádném případě byste neměli zahájit léčbu léky s kyselinou azelaovou bez konzultace s odborníkem..

Léky z lékárny

Dermatologové doporučují léčit akné, akné, demodikózu a jiná kožní onemocnění přípravky na bázi kyseliny azelaové. Obsah této látky v krémech nebo mastích je minimální. I tato dávka je však skvělá pro čištění pokožky..

Azelik

Složení tohoto krému bylo vyvinuto pro léčbu akné na základě bakteriostatického účinku. Pravidelné užívání kurzu může výrazně snížit produkci tuku, který ucpává póry a způsobuje akné.

Azelik také pomáhá vyrovnat se s komedony. Mezi další akce patří zpomalení růstu a aktivity melanocytů. Koneckonců jsou to tyto buňky, které způsobují zvýšenou hyperpigmentaci kůže na obličeji. Dalším důležitým účinkem je vyrovnání a zesvětlení povrchu epidermis..

Krém se nanáší pouze na očištěnou pokožku. Proto se před zahájením procedury doporučuje použít obvyklý prací gel nebo pěnu..

První pozitivní výsledky lze pozorovat nejdříve 4 týdny od začátku aplikace. Maximální výsledek je patrný po 3 měsících každodenního používání. A celkovou dobu léčby určuje lékař přísně individuálně..

Azix - Derm

Tento topický krém obsahuje 20% kyseliny azelaové. Tento lék je v prodeji v lékárně. používá se pouze k lokální léčbě akné, akné a jiných nepříjemných onemocnění epidermis.

Léčivo se vyznačuje antimikrobiálním účinkem proti bakteriím, které způsobují akné, a to nejen na vnější oblasti kůže, ale také v mazových žlázách. Souběžně s tím působí protizánětlivý účinek na nedokonalou pokožku..

Před nanesením je třeba obličej umýt jakýmkoli gelem nebo pěnou na umytí a vysušit. Krém se nanáší v tenké vrstvě na poškozený povrch. Kromě toho to může být obličej, oblast dekoltu a krk..

Azix - Derm se nanáší na pokožku dvakrát denně. minimální doba léčby je 1 měsíc. Pokud se objeví nežádoucí účinky, měla by být dávka mírně snížena a léčivý přípravek by měl být aplikován jednou denně..

Pokud to nepomůže a podráždění se zvýší, můžete dočasně přerušit léčbu krémem s kyselinou azelaovou a zkusit to znovu..

Skincleer

Kyselina azelaová v skinocleeru má antibakteriální účinek. Lék má protizánětlivý účinek na pokožku, eliminuje otoky a podráždění. Dokonale odstraňuje odumřelé buňky, což se nazývá keratolytický účinek.

Na rozdíl od jiných analogů působí skinclair nejen ve vnějších vrstvách kůže, ale také v hloubkách epidermis, v kanálcích mazových žláz.

Maximální výsledek použití krému je pozorován 2-3 měsíce po zahájení léčby. Není to hormonální lék, neovlivňuje metabolismus.

Krém je možné konzumovat již od dospívání. Na rozdíl od jiných analogů působí skinclair nejen ve vnějších vrstvách kůže, ale také v hloubkách epidermis, v kanálcích mazových žláz.

Skinoren

Je to jeden z nejpopulárnějších léků k léčbě různých stavů kůže. Patří do několika skupin najednou - antibakteriální, protizánětlivé, keratoregulační.

Je třeba vzít v úvahu hlavní indikace pro použití:

  1. akné kůže (pupínky a černé tečky);
  2. prevence a léčba ložisek pozánětlivé hyperpigmentace, která se objeví po uzdravení akné.

Průběh léčby je navržen na 3 měsíce, ale zlepšení nastane po 3-4 týdnech užívání drogy.

Mělo by se používat dvakrát denně (ráno a večer). Před aplikací je třeba obličej umýt a osušit ručníkem. Aby se odstranilo akné a černé tečky, gel se nanáší cíleným způsobem 2krát denně s tenkou vrstvou a poté se trochu otře.

Na trhu existují dvě verze tohoto léčivého přípravku. Jedná se o krém a gel. Jediným rozdílem mezi nimi je koncentrace kyseliny azelaové. Množství této látky v krému je 20% a v krému 15%.

Gel se doporučuje pacientům s mastnou pokožkou. A tady je krém pro ty, kteří mají suchou nebo normální pokožku.

Azogel

Další farmaceutický lék s kyselinou azelaovou pro léčbu akné.

Působí antisepticky. Antibakteriální účinek je na bakterie, které způsobují akné. Snižuje také tvorbu odumřelých kožních buněk, které způsobují černé tečky..

Lék změkčuje pokožku a zmírňuje podráždění. Účinnost krému je vysoká i při dlouhodobé léčbě.

Mezi doporučeními pro užívání drogy je léčba papulopustulárních forem akné nebo růžovky. Nástroj by měl ošetřovat problémové oblasti dvakrát denně. Vizuální zlepšení je obvykle patrné po 4 týdnech.

Pokud použití terapeutického činidla způsobí podráždění, měl by se snížit objem gelu nebo počet aplikací. V případě zvláštní potřeby se doporučuje postup léčby na několik dní pozastavit. Azogel gel by měl být používán nepřetržitě po celou dobu léčby..

Aknestop

Tento lék má kromě zbavení se akné a černých teček také dobrý účinek proti stárnutí..

Lék má nejen vnější, ale i vnitřní účinky, to znamená, že léčí nejen účinek, ale také příčiny tvorby akné. Užívání léku zpomaluje syntézu mastných kyselin, které jsou přímou příčinou tvorby akné.

Aknestop normalizuje procesy ve folikulárních kanálech, vyplavuje nežádoucí mikroorganismy. Délka léčby je dána individuálními charakteristikami těla pacienta. Minimální doba léčby je 4 týdny, v případě melasmy 3 měsíce.

Finacea

Finacea je topický gel obsahující kyselinu azelaovou, přírodní kyselinu. Kyselina azelaová pomáhá pokožce rychleji se obnovovat, a proto omezuje tvorbu akné a černých teček. Pomáhá také ničit bakterie, které způsobují akné a růžovku..

Finacea se používá k léčbě středně těžkého akné a růžovky.

Použijte gel Finacea přesně podle pokynů svého lékaře. Nepoužívejte ve větších či menších množstvích nebo déle, než je doporučeno.

Očistěte postižené místo jemným mýdlem nebo čisticím mýdlem bez mýdla a osušte měkkým ručníkem. Aplikujte lék podle pokynů.

Gel Finacea se obvykle aplikuje dvakrát denně, ráno a před spaním..

Neaplikujte na postiženou oblast po použití gelu Finacea. To může způsobit, že tělo absorbuje příliš mnoho léků..

Může trvat 4 týdny nebo déle, než se vaše příznaky zlepší. Pokračujte v používání gelu Finacea podle pokynů a informujte svého lékaře, pokud se vaše příznaky nezlepší po 12 týdnech léčby.

Finevin

Další droga, která je ruským uživatelům neznámá, je založena na kyselině azelaové. Způsoby použití a bezpečnostní opatření pro jeho použití jsou přesně stejné jako při použití jiných léčivých přípravků obsahujících tuto účinnou látku..

Skinomax gel

Skinomax je gel na akné, který má antiseptické a antimikrobiální účinky. Lze použít bez omezení od dvanácti let, pokud nebyla zjištěna žádná alergie na kyselinu azelaovou.

Nežádoucí účinky jsou extrémně vzácné. Je to jeden z nejlevnějších léků na trhu, který obsahuje kyselinu azelaovou. Proto může bezpečně fungovat jako analoga dražší skinoren.

Jak si doma vyrobit krém s kyselinou azelaovou

Téměř všechny krémy, masti a gely s kyselinou azelaovou prodávané v lékárně mají vysokou cenu. Aby nedošlo k utrácení za nákup těchto drahých produktů, může být doma vyroben krém s kyselinou azelaovou..

Chcete-li vyrobit takový krém, musíte se předem připravit:

  1. prášková kyselina azelaová;
  2. sacharóza;
  3. microlil. Speciální konzervační prostředek, který prodlužuje trvanlivost hotového krému;
  4. jojobový olej. V případě potřeby je možné jej nahradit olivovým nebo rozmarýnovým;
  5. voda.

Výroba krému s kyselinou azelaovou není tak obtížná, jak by se mohlo zdát. To se děje v několika fázích:

  1. Přidejte 1,5 mg kyseliny azelaové do 16,5 ml vody, důkladně promíchejte. K tomu je nutné použít čisté sklo. Vzhledem k tomu, že kyselina je velmi špatně rozpustná ve vodě, důkladně ji promíchejte a směs rozšlehejte.
  2. Po konečném zředění kyseliny se přidá 1,5 ml sacharózy. Všechno je to opět neuspořádané.
  3. Do druhé skleněné nádoby se nalije 7 ml oleje a obě nádoby se zahřívají ve vodní lázni.
  4. Po rozpuštění sacharózy se obsah obou směsí míchá, dokud se nedosáhne homogenního stavu.
  5. Nakonec přidejte kapku microlil.

Hotový domácí krém s kyselinou azelaovou by měl být aplikován každý den. Aplikujte na očištěnou pokožku dvakrát denně. První výsledky budou patrné během několika měsíců od zahájení používání..