loader

Hlavní

Furuncle

Baziron AS: levné analogy a způsoby použití pro akné

Mnoho lidí se často musí uchýlit k užívání léků k odstranění kožních problémů. V dnešní době mohou lékárny poskytovat velké množství speciálních léků, jejichž činnost je zaměřena na eliminaci akné..

Jedním z nejčastěji používaných je Baziron AS, jehož návod k použití je přiložen v balení. Pokyny vyžadují podrobné seznámení, aby se snížilo riziko nežádoucích účinků a předávkování.

Baziron AC gel

Lék Baziron AS, vyvinutý odborníky pro rychlé a účinné odstranění problémů, které mají tendenci se tvořit na mastné pokožce a v případě selhání hormonální rovnováhy člověka.

Akce společnosti Baziron AS je zaměřena na boj proti všem typům vad, včetně akné..

Léčivý gel Baziron AS se používá ke snížení zánětlivých procesů a také k čištění pórů od bakterií, které se tvoří v důsledku hromadění tuku.

Pravidelné používání přípravku proniká hluboko do vrstev epidermis a eliminuje příčiny akné v počátečních fázích. Působení léku také umožňuje normalizovat sekreci kožního mazu a snižuje lesk pokožky..

Baziron AS je velmi často předepisován specialisty pacientům, kteří trpí kožními defekty v důsledku hormonálních poruch.

Složení a forma uvolnění

Léčivo Baziron AS se vyrábí ve formě gelu, který se rovnoměrně rozkládá po pokožce a má terapeutický účinek.

Kromě gelu na ošetření pokožky si můžete zakoupit následující formy produktu:

  • Lotion AS na čištění obličeje od mazu;
  • Prostředky na mytí Baziron AS;
  • Kartáč na hluboké čištění Baziron AS;
  • Krém Baziron AS.

Léčivý přípravek má následující složení:

  • Benzoylperoxid;
  • Glycerol;
  • Akrylátový kopolymer;
  • Karbomer;
  • Poloxamer;
  • Křemík;
  • Čištěná voda;
  • Propylenglykol;
  • Hydroxid sodný.

Nejpropustnější složkou je však benzoylperoxid.

Gel pro ošetření problémové pokožky je k dispozici v následujících formách:

  • Gel pro vnější použití 2,5%;
  • Gel pro vnější použití 5%;
  • Gel pro vnější použití 10%.

Indikace pro použití

Odborníci doporučují používat léčivou látku k odstranění následujících problémů:

  • Akné růžovka;
  • Akné;
  • Akné s hnisavými formacemi;
  • Akné;
  • Černé skvrny;
  • Skvrny po odstranění akné;
  • Komedony;
  • Vnitřní akné;
  • Narušení mazových žláz;
  • Acne vulgaris;
  • Hormonální kožní vyrážky;
  • Seboroická dermatitida.

Mechanismus účinku

Lék se používá pouze k externí aplikaci.

Aktivní složky látky mají tendenci pronikat hluboko do vrstev pokožky a přeměňovat se na kyselinu benzoovou.

Působení tohoto typu látky eliminuje příčiny zánětlivých formací a má terapeutický účinek na pokožku..

Správná aplikace eliminuje bakterie, které se tvoří v pórech v důsledku vysoké sekrece kožního mazu.

Benzoylperoxid blokuje další poškození zdravých oblastí epidermis a spouští přirozený proces opravy buněčných membrán.

Působení aktivních složek odstraňuje odumřelé buňky, které velmi často ucpávají póry epidermis a přispívají k výskytu černých teček a akné..

Proč je Baziron AC účinný proti akné?

Léčivý gel je široce předepisován odborníky k odstranění skvrn na problémové pokožce. To je způsobeno velkým množstvím benzoylperoxidu obsaženého v produktu..

Díky této složce je ovlivněna sekrece mazových žláz, díky níž klesá sekrece tuku, pokožka začíná přijímat více kyslíku.

Použití Baziron As vám umožní dosáhnout následujících úkolů:

  • Zlepšuje přísun kyslíku do vrstev epidermis;
  • Zahájí se přirozený proces regenerace epidermálních buněk;
  • Přispívá ke zúžení pórů, v důsledku čehož dochází k eliminaci jizev;
  • Zánětlivý proces je snížen;
  • Normalizace fungování mazových žláz;
  • Zvlhčování pokožky;
  • Odstranění choroboplodných zárodků;
  • Šíření mikrobů do zdravých oblastí je blokováno;
  • Čištění pórů;
  • Vysychá hnisavé útvary;
  • Odstranění odumřelých buněk epidermis;
  • Podporuje resorpci komedonů;
  • Odstraňuje toxiny z pokožky.

Návod k použití

Při používání přípravku se doporučuje konzultovat s odborníkem, který správně určí typ gelu a předepíše nejúčinnější způsob léčby.

Zde je několik jednoduchých pravidel pro používání gelu:

  • U těch pacientů, kteří produkt používají poprvé, se doporučuje zahájit léčbu gelem obsahujícím 2,5% účinné látky;
  • Před aplikací je nutné pokožku důkladně vyčistit pomocí speciálních antibakteriálních čisticích prostředků;
  • Gel rovnoměrně rozetřete po problémové oblasti pokožky;
  • Náprava se aplikuje dvakrát denně, ráno a večer;
  • Průběh léčby je až tři měsíce. Průběh závisí na závažnosti onemocnění a je předepisován dermatologem individuálně.

Aplikace během těhotenství a kojení

Nedoporučuje se užívat drogu během těhotenství a kojení. Účinné látky mají tendenci pronikat placentou a mají negativní vliv na zdraví plodu.

Užívání léku během laktace se přenáší na dítě spolu s mateřským mlékem.

Použití u dětí

Používání Baziron AS do 12 let je zakázáno.

V ostatních případech je předepsána individuální metoda léčby v závislosti na složitosti onemocnění. V případě malého počtu zánětlivých útvarů na pokožce se doporučuje aplikovat prostředek bodovou metodou jednou denně..

Kontraindikace

Použití přípravku Baziron AC k eliminaci akné je zakázáno v následujících případech:

  • Věk do 12 let;
  • Kojení a těhotenství;
  • Individuální nesnášenlivost ke komponentám;
  • Přítomnost ran a popálenin na pokožce;
  • Alergické reakce.

Vedlejší efekty

Lidské tělo ve většině případů dobře snáší účinek léčiva na kůži a prakticky nezpůsobuje výskyt vedlejších účinků.

Mohou však nastat jednotlivé případy, kdy:

  • Zčervenání kůže v místě aplikace gelu;
  • Odlupování;
  • Svědění a pálení;
  • Alergické vyrážky ve formě malého červeného akné;
  • Zvýšená suchost pokožky;
  • Bolest hlavy;
  • Nevolnost.

Pokud se vyskytnou jakékoli nežádoucí účinky, přestaňte používat a poraďte se s lékařem.

speciální instrukce

Před použitím drogy se musíte podrobně seznámit se zvláštními podmínkami používání Baziron AS:

  • Pokud se během léčby objeví alergické reakce, doporučuje se přestat používat léčivou látku, protože se může zvýšit přítomnost zánětlivých formací;
  • V případě výskytu kožních lézí je zakázáno používat Baziron AS;
  • Během léčby lékem je zakázáno opalovat se, což může přispět ke vzniku popálenin;
  • Nedoporučuje se aplikovat gel v sadě s jinými léky, které suší epidermis;
  • Další léky ke zlepšení výsledku léčby jsou předepsány pouze odborníkem;
  • U malých oblastí s lézemi akné se doporučuje Baziron AS aplikovat bodovou metodou;
  • V prvních dnech léčby může dojít ke zvýšenému výskytu akné, což se považuje za normální průběh léčby;
  • Poté, co se objeví výsledky, neměli byste léčbu přerušit, musíte kurz úplně dokončit. To zabrání opakovanému výskytu akné;
  • Další a opakovaný průběh léčby se provádí až po jmenování dermatologa;
  • Je zakázáno nanášet silnou vrstvu přípravku Baziron AS, protože se může objevit kožní onemocnění, dermatitida;
  • K odstranění odlupování se doporučuje dodatečně použít Panthenol, který nejen zvlhčí pokožku, ale také zmírní zarudnutí..

Implementace takových jednoduchých funkcí vám umožní rychle dosáhnout požadovaného výsledku a znovu snížit riziko vzniku zánětlivých oblastí.

Předávkovat

Pokud byly dodrženy pokyny pro použití gelu, nebyly pozorovány žádné případy předávkování.

Interakce s jinými léčivými přípravky

Použití léčiva k léčbě problémové pokožky jinými typy léků nebylo studováno.

Komplexní používání přípravku Baziron AS s látkami, které obsahují alkohol a mají schopnost sušit pokožku, je však zakázáno..

Pokud je nutné doplnit léčbu jinými typy léků, doporučuje se konzultovat s odborníkem.

Podmínky a období skladování

Léčivý gel je vydáván v lékárnách bez nutnosti vydávání lékařských předpisů.

Doba použitelnosti gelu je tři roky od data uvedeného na obalu, doporučuje se skladovat látku v chladničce při teplotě nepřesahující 20 stupňů.

Po otevření tuby doba použitelnosti látky není delší než 6 měsíců, je zakázáno používat gel po zmrazení a datu exspirace.

Náklady

Cena gelu závisí na procentu účinné látky ve výrobku..

Je třeba poznamenat, že lék, který má 2,5% účinné látky, má průměrnou cenu 700 rublů. Gel s 5% účinné látky má cenu 830 rublů. Přítomnost 10% benzoylu v gelu bude mít průměrnou cenu asi 900 rublů.

Analogy

Levné analogy Baziron AS:

  • Tetracyklinová mast - je široce používána k odstranění hnisavých formací a akné. Doporučeno pro profylaktická opatření pro výskyt zánětlivých formací. Průměrná cena masti je 50 rublů;
  • Erytromycin - obsahuje ve svém složení antibiotikum, které účinně bojuje proti formacím na problémové pokožce. Doporučuje se k eliminaci velké akumulace akné a akné. Dlouho se nepoužívá. Průměrná cena je 100 rublů;
  • Metrogyl - používá se ve formě gelu k potírání problémové pokožky, jedná se o syntetický lék se širokým spektrem antiprotozoálních a antimikrobiálních účinků. Průměrná cena je 160 rublů;
  • Ošklivý - lék se vyrábí ve formě gelu. Dermatologové jej předepisují na drobné záněty. Obsahuje malé procento benzoylperoxidu a také hormonální léky. Proto se před zahájením léčby doporučuje poradit se zkušeným kosmetikem nebo dermatologem. Průměrná cena finančních prostředků je 120 rublů;
  • Alternativním řešením je baneocin (mast). Složení léčivého přípravku není vhodné pro každého člověka. Přítomnost vůní a mnoha přísad může způsobit kožní alergie. Průměrná cena fondů je 190 rublů;
  • Ugresol - produkt je dodáván ve formě pleťové vody a je široce používán k léčbě akné a akné. Tekutá struktura produktu se používá k odstranění přebytečného mazu a snížení zarudnutí zánětlivých útvarů. Průměrné náklady na fondy 120 rublů.

Dražší podobné léky:

  • Adaklin je produkt speciálně vyvinutý pro péči o problematickou pleť. Účinné látky pronikají do vrstev epidermis a eliminují bakterie, jsou široce předepisovány k odstranění akné a akné a také snižují výskyt jizev po ošetření. Průměrná cena je 450 rublů;
  • Differin není návykový, a proto je vhodný pro dlouhodobou léčbu. Působení látky je zaměřeno na odstranění příčiny akné a snižuje pravděpodobnost dalšího šíření choroboplodných zárodků do zdravých oblastí pokožky. Cena léku je 700 rublů;
  • Skinoren je aktivní složka léčiva kyselina azelaová, která účinně bojuje proti zánětlivým formacím a normalizuje produkci kožního mazu, který pomáhá čistit póry. Průměrná cena léku je 600 rublů;
  • Zinerit je účinná látka erythromycin, jejíž působení je zaměřeno na snížení vývoje zánětlivých formací a eliminuje příznaky onemocnění a hnisavé formace. Doporučuje se používat pouze na lékařský předpis a na krátkou dobu. Průměrné náklady 700 rublů;
  • Curiosin je dostupný ve formě gelu. Je předepsán pro drobné kožní léze na obličeji. Alkoholový roztok dobře čistí špinavý povrch. S neustálým nanášením získá pokožka jednotnou strukturu a výrazně se zčervená. Průměrná cena 550 rublů;
  • Benzac AS - je podobné léčivo, obsahuje aktivní složku benzoylperoxid. Účinně léčí akné a zabraňuje jejich opětovné tvorbě. Průměrná cena 500 rublů.

Doporučuje se používat podobné látky až po prostudování pokynů, protože každý typ léku má své vlastní vedlejší účinky a lidské tělo ho může vnímat odlišně.

Jaký lék zvolit?

Na trhu s léky existuje široký výběr různých léků pro potírání problémové pokožky. Proto se pacient potýká s otázkou, který lék zvolit? Porovnejme některé z nich.

Co je lepší Baziron AS nebo Differin?

Oba léky jsou pokožkou dobře snášeny a nejsou návykové, proto se používají k dlouhodobé léčbě. Léčivé látky mají různé aktivní složky, proto ovlivňují příčinu akné různými způsoby..

Kombinované použití těchto látek není povoleno..

Odborníci se neshodují na tom, který lék je účinnější. Obě léky jsou zaměřeny na řešení podobných problémů a vyžadují lékařský předpis..

Volba léku pro ošetření problémové pokožky proto závisí na osobních preferencích pacienta..

Co je lepší Baziron AS nebo Zenerit?

Při srovnání dvou léčivých látek, jako jsou Zenerit a Baziron As, by mělo být okamžitě objasněno, že tyto dvě látky jsou zaměřeny na různé účinky na pokožku..

Zenerit bojuje s povrchovými problémy a eliminuje bakterie, které se nacházejí uvnitř pórů. Baziron AS zase účinně eliminuje příčiny vzniku zánětlivých útvarů uvnitř vrstev kůže a na povrchu.

Co je lepší Baziron AS nebo Skinoren?

Použití těchto dvou léků závisí na individuálních vlastnostech kůže, proto se před výběrem léku doporučuje podstoupit příslušnou diagnózu, podle výsledků které lékař předepíše nejúčinnější lék.

Odborníci doporučují, že pokud použití Bazironu AS nepřinese potřebné výsledky, v tomto případě je nutné použít Skinoren.

V případě velké oblasti pokožky, která byla postižena akné, je účinnější používat Skinoren, protože je povoleno ji aplikovat na celou oblast epidermis ve velkém množství, doporučuje se Baziron AS aplikovat pouze na místa zánětlivých útvarů.

Jednou z výhod Baziron AC je schopnost zvolit nejvhodnější dávkování produktu a jeho schopnost zvlhčit pokožku, zatímco Skinoren pokožku vysuší a může způsobit odlupování. Také velmi často s citlivou pokožkou se na místech aplikace může objevit suchost a pocit pálení..

Recenze

Recenze o léku Baziron AS:

Závěr

Každé lidské tělo je individuální, proto mnoho léčivých látek, které jsou velmi oblíbené, není vždy vhodné pro zbytek. Proto byste neměli sami léčit a kupovat léky bez lékařského předpisu..

Vzhled akné může naznačovat vývoj složitějších typů onemocnění, proto se pro rychlou a kvalitní léčbu doporučuje podstoupit příslušnou diagnostiku, pomocí které odborník určí příčiny akné a předepíše správnou léčbu.

Recenze pleťového mléka Baziron

Zajímá nás vaše zpětná vazba ohledně užívání léku Baziron AS na akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

26.12.2009 21:39, Liska
Používám Baziron po dobu 3 týdnů, počet akné se nesnížil (pokožka hodně vysuší a odlupuje se (nevím, co mám dělat, nic nepomůže)..

8. 7. 2010 19:35, Sasha
Ze svých zkušeností s léčbou BAZIRONEM chci říci, že při první aplikaci to trochu pomohlo a při následném použití pouze vysušila celou pokožku, objevil se peeling a akné se objevilo více než zmizelo.

8. 9. 2011 20:33, Catherine
Moje rada vám, jak se rychle zbavit akné, používám tuto metodu velmi dlouho, umyjte si obličej mýdlem tak, aby byl suchý, a poté potřete akné linkomycinem (v lékárně stojí 15 rublů). A pokud se akné objeví každé léto na čele, pak stojí za to každé ráno a večer rozmazat čelo nevyrovnaným, jedná se o látku přírodního původu. Neoselen lze zakoupit online nebo v obchodech života a akné nemá rád jablečný ocet, takže můžete akné rozmazat kyselým jablkem.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více například pokožku osušíte, tím více se ji snaží eliminovat, a pak se tento maz více stává, a kde je tuk, je zde akné (

28.09.2011 13:13, Inna
Mám stejný případ. Používám basiron, ale vysušuje pokožku a akné, jako je vaše, se právě objeví. Pokud najdete způsob, sdílejte.

16. 2. 2013 22:50, Lisa
Baziron je třeba aplikovat bodově, na akné, nikoli na celý obličej)

04/06/2013 11:34, marie
Obecně jsem od něj dostal alergii. Zpočátku tvář strašně hořela, potom vyšly malé vodnaté pupínky, které svěděly. Měl jsem do něj velké naděje (((((

17. 5. 2013 19:10, Tifa
Marie, právě se z tohoto léku popálíš, musíš aplikovat přesně a v nižší dávce, nebo aplikovat dětský krém pár hodin po aplikaci

27. 7. 2013 18:36, Vladimír
Chci vám vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti bylo akné mučeno a volba padla na „Baziron ace“ první tuba opravdu pomohla a účinek byl patrný za týden, nebyly žádné problémy, po měsíci jsem si koupil další tubu a pak to začalo, po 2 dnech používání (s velmi tenkou vrstvou) byla pokožka pokryta spousta skvrn a stále není jasné, co a to vše na tváři. Rozhodl jsem se pro samoléčbu, protože jsem s tím nemohl opustit dům, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později se nic nestalo. Rozhodl jsem se jít na placenou kliniku, protože to bylo 5 minut od domova, a co si myslíte, doktor řekl, že přišel včas, protože začal otok očí, předepsali spoustu všeho. a to; 4 kapátka po 500 ml tekutiny, 7 intramuskulárních injekcí (do zadku) denně, kapátko každý druhý den. DOMŮ vypít 2 druhy tablet a potřít určitou mastí, kluci, věřte mi, je lepší mít pár pupíků než celý obličej, nechápu, jaký druh obličeje, teď všechno prošlo, ale zbývá jít na 2 druhy pilulek a 1 kapku, basiron je chemická látka a 70 procent je alergických na jeho vlastnosti nemysli si, že budeš přenesen. Doufám, že tím někomu zachráním tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Znáte takové slovo jako falešný ?? nepřekvapilo vás, že z první trubky nebylo nic. a od druhého, to je co. tak snadno, že bys mohl narazit na falešný, to je vše.

08.21.2013 10:47, Maria
Také jsem se rozhodl koupit „zázračnou drogu“ Baziron AS, na začátku používání byl účinek znatelný, pokožka se vyhladila, pupínky prakticky zmizely, ale na konci používání byla tvář pokryta pupínky, takže jsem nemohl najít místo k životu, byla škoda jít ven a žádný Baziron už nebyl nepomohlo, průběh léčby skončil, nevím, co mám dělat teď, bývala jedna nebo dvě pupínky a po Bazironu je to noční můra, hrůza... slova nemohou popsat

29. 11. 2013 19:37, Tatiana
Podporuji váš názor. Tichý horor Baziron AS, už jsem týden klidně dvakrát používal tichý horor na tváři. Nepoužívat.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Opravdu !! Tady jsem se kvůli tomu vyšplhal na fórum. Mám také otoky očí !! předepsané pouze pilulky na alergie. spálit na obličeji. Mám po prvním dni užívání drogy. Už dva dny chodím s otoky, trochu jsem spal !! Myslíte si, že musíte jednat? sám nezmizí.

13. 5. 2014 10:39, Elena
Souhlasit. Byl jsem rozmazaný po dobu jednoho týdne, vidím, že jsem pokrytý malou vyrážkou. stejně jako kopřivka nesvědí, ale řídká červená vyrážka pupínků mluví spíše o alergii: (omlouvám se

5. 3. 2014 15:44, Lana
Akné (akné) je způsobeno streptokoky (bakteriemi) a může být usmrceno antibiotikem, na které je citlivé, jako je erythromycin nebo penicilinová antibiotika. Je nutné léčit komplexně, kromě používání antibiotika je nutné ošetřovat pokožku snížením aktivity mazových žláz, aniž by ji vysušovaly. Ke spálení akné můžete použít peroxid nebo hydroperit. Pomáhají také antikoncepční a hormonální látky. Akné se vyskytuje v důsledku zvýšení testosteronu v těle, zatímco v důsledku toho klesá estrogen, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. Kombinovaná antikoncepce obsahuje další množství ženských hormonů

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
zkuste držet dietu: vylučujte mastné, smažené, slané, sladké. vypijte drogu Lactrofiltrum nebo Duffalac a každý večer (první týden) používejte bílý kosmetický jíl, poté 2krát týdně, jen jsem jíl mísil s perlivou minerální vodou (teplou) a na obličej po dobu asi 20 minut. Po měsíci byl obličej čistší, pokožka měkčí)

04/09/2012 11:33, Selena
zkuste antibiotikum erythromycin. masti pro externí aplikaci, stojí jen 30 rublů, pomáhá za týden)

3. 1. 2013 17:51, katen'ka
pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které je třeba LÉČIT, odstranit a většina antibiotik infekci potlačuje a „ucpává“ ji dále a hlouběji. Zevně akné zmizí, ale vnitřně se zhoršuje. Ale STÁLE to vyjde později. Je lepší být léčeni přírodními prostředky, masky si VYROBIT sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoxicilin stojí méně než 50 rublů... no, alespoň to stálo dříve. ale je vynikající pro řadu nemocí. takže nikdy neposuzujte podle ceny. pamatujte si, jestli dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Olenka
Použil jsem Baziron, nepomohlo... hodně mi to jen vysušilo pokožku a znovu se objevilo akné. Dívky, doporučuji vám, abyste si po nočním umytí obličeje nejprve otřeli obličej vatovým tamponem s tinkturou Calendula a poté krémem (obsahuje: kyselinu salicylovou, kafrový alkohol, lékárna síra, chloramfenikol v tabletách.. vše smícháte, dostanete krém. Tyto léky lze zakoupit v lékárně. není drahé.) Někde před týdnem jsem zahájil tento postup, výsledek je již viditelný. Doporučuji vám to zkusit!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Holka, a v jakém poměru míchat zařízení na krém?

08.11.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

10. 10. 2013 14:28, Holka
S tímto domácím krémem je opatrnější. můžete se popálit. musí být aplikován přesně.

31.10.2012 20:23, Elena
Mám také velmi šupinatá a dokonce se na mém čele objevila "spálenina", takže kosmetička řekla. zpočátku akné opravdu rychle prošlo.. nyní jsem ho přestal používat.. pokožka je příliš zapálená. Stále používám zvlhčovač

08.11.2012 18:56, Alina
A zředíte to vodou a poté naneste, pokožka z toho se již nebude odlupovat a aplikujte pouze v noci

22.03.2013 14:39, olya-la
důvod tedy není v kůži, ale v těle, přejděte ke gynekologovi a endokrinologovi.

26.03.2013 17:59, Marya
Účinek bude až po 3 měsících užívání, potřebujete také interní terapii a nezapomeňte zahrnout dietu (nikoli hladovku, ale další, zdravější stravu) více oranžové, zelené zeleniny a ovoce ve stravě, vitamíny v lékárně jsou lepší prostřednictvím lékaře!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Baziron by měl být používán třikrát denně, vždy na suchou pokožku. Nebuďte líní používat podle pokynů. Za týden, jak sem píšete, neuvidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte, jděte ke kosmetičce. Jsem pohledný mladý muž, ale na některých místech mám obličej pokrytý jizvami a děrami od toho, že jsem ho spustil. A tento problém musí být vyřešen, jakmile se objeví. Poděkujte rodičům, kteří vám říkají, že je to přechodný věk a všechno pomine. Jděte ke kosmetice, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že to ten pohledný muž udělal. Jednoduše neexistuje jiný způsob. A snažím se to zvládnout.

25.11.2014 21:34, Irinka
Používám to, od začátku srpna, předtím, než byl můj obličej mastný, došlo k akné, uplynuly 4 měsíce, můj obličej je hladký, čistý, pár akné se pravidelně objevuje před PMS, i když pokožka vyschne, odlupuje se, ale také aplikuji zvlhčovač) A tak doporučuji, abych přestal )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

6. 7. 2015 12:44, Kate
určitě zvlhčete pokožku, kupte si zvlhčovač na obličej a používejte jej spolu s basironem. léčba je dlouhá, ale účinná, musíte být trpěliví.

12.01.2010 14:08, Emy
Nejprve to pomohlo, ale na konci tuby pouze vysušilo pokožku. Může to však být způsobeno začátkem polární noci a zimy..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, na rozdíl od Zineritu, není návykový, používám ho téměř rok, snažím se dělat přestávky, abych pokožku nevysušil, ale musím být ošetřen zevnitř (najít důvod), doporučuji vám koupit Dorsenval a léčit v komplexu

14.03.2013 20:27, Lera
Ano, o zeneritu, stejném příběhu, používal jsem ho super už tři roky, ale teď bez něj nemůžu žít, nepoužívám ho půl roku a moje pokožka se stala problematickou. Studuji recenze týkající se Bazironu, vím, že existuje také ve formě tablet.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron mi nepomohl, oči mám oteklé a pupínky jsou na místě

3. 3. 2010 23:10, Kira
Použil jsem na doporučení farmaceuta (moje vlastní matka, která si nebude přát špatné), a "basiron" a "diferenciál" současně. Jejich ceny nejsou malé, ale neviděl jsem velký výsledek. Dokud pokožka nezvykla, zdálo se, že se všechno zlepšuje, méně mastnoty, méně zarudnutí. ale po několika týdnech všechno zapadlo na své místo a kromě loupání nezůstalo nic. Stejný účinek jako skinoren. A složení je podle mého názoru podobné. Ale rád bych osobně dodal, že jsem si z vlastní zkušenosti uvědomil, že při léčbě tohoto problému pouze zvenčí nebude mít žádný silný účinek (začal jsem se léčit zevnitř. Jakékoli byliny, léky, které ovlivňují žaludek, střeva. NULOVÝ účinek. Může to být způsobeno věku. seděl na „dietě.“ Každý den litr a litr a půl kefíru nebo bioyogurtu. NULA. alespoň na obličej - žádný výsledek... takový člověk jako teď jsem nikdy neměl. nějaké morální starosti a morální tresty. zbytek - se nemění ((používám základy každý den, ale masky, časté mytí je jako každodenní pravidlo a kromě toho kosmetička jednou nebo dvakrát každé 2 měsíce. Proto je vše individuální a záleží na těle a dědičnosti ((

16. 3. 2010 00:16, Alexander
Souhlasím s 27, akné se začalo hojit od 17 let, moji rodiče mi řekli přechodný věk, ale neprobouzí se, aby vydrželo 10 let, ve skutečnosti jsem se obával jen od 17 do 22 let, pak jsem si na to zvykl, ale někdy je to nepříjemné v létě jsou méně v zimě a na jaře jsem hodně léčil mnoho různých způsobů, jak utratit asi 1000 USD přesto se dědičnost cítila, otec tím také trpěl

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máš stále akné... Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat vás do Francie! Do drahého salonu krásy. Ujišťuji, že Tama vyléčí všechno.. Tady v Rusku vám nepomůže.. Pouze v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

23.06.2014 16:48, eric
Žil ve Francii 5 let, navštívil více než jednoho kosmetologa a dermatologa, nic nepomohlo), takže Francie je vaše, klobouku!

12. 7. 2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že byste mohl mít problém s krví? Měl jsem jednu kamarádku, která byla také dědičná, něco s krví, ale vyčistili jí krev na několika sezeních a pomohlo jí to, nyní je její tvář dokonale čistá)

13.05.2012 01:16, victoria
s mým obličejem je všechno v pořádku?

15. 4. 2013 18:15, Stas
Úplně souhlasím s tímto komentářem, že jsem to nezkoušel už 5 let, snažil jsem se zevnitř i zvenčí léčit nulové výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Holka. A nemysleli jste si, že máte problémovou pokožku.. na které akné byste neměli používat toner. pouze ucpává póry a udržuje pokožku mastnou. Vím o sobě. Už jednou přestala používat tak silnou kosmetiku. tj. základ a základ, je méně akné

26.03.2010 22:48, Andrey
Hned chci říci, že Baziron je pro mě jedním z nejúčinnějších prostředků se svými klady a zápory (nebudu je popisovat, protože účinnost je na prvním místě). ALE. jakýkoli lék na akné začíná být skutečně účinný pouze v kombinaci, tj. to je strava, sport, vzdání se všech špatných návyků, hygiena, užívání vitamínů skupiny A, B, posílení imunitního systému atd. Vyzkoušel jsem spoustu věcí, jmenuji ty, které mi opravdu pomohly: Zenerit, Baziron, Skinoren (ne moc pohodlné, pokožka mě hodně svědí), Differin (pouze v noci, jak říkají pokyny). Zenerit působí většinou na povrchové záněty a zdálo se mi, že neléčí, jeho komplex erythromycin-zinek jednoduše zabíjí příčinu zánětu a zabraňuje jejich opětovnému objevení, připomínám vám, že Zenerit je docela účinný lék, ale jen léčí - Skinoren, komplex od Bazironu a Rozdíl 1 denně, rozdíl v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2–3 týdnech aplikace, po 3 (maximálně) měsících používání výše uvedeného budete příjemně překvapeni. Pokud začnete léčbu, nenechte se znepokojit, na začátku se může celkový obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. existují onemocnění gastrointestinálního traktu, urogenitálního systému, hormonální změny, které vyvolávají výskyt akné, je třeba vzít v úvahu a opatření k jejich vyloučení. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18. 4. 2010 22:24, Nadežda
Používal jsem Baziron měsíc, účinek je dobrý, je méně akné a hlavně akné, které je obtížné odstranit. Nebylo možné ji používat déle, tk. začala alergie, obličej, oči byly oteklé, zarudnutí trvalo jeden den. po vysazení se akné vrátilo. Používám bodově, někdy je účinek

19. 6. 2011 23:38, lyaisan
ahoj všichni, poprvé na vašem webu také strašně trpím na akné, trpím, plazím se zineritem po dobu 3 let 4krát účinek je již nulový, začal jsem používat domácí terapii, otřete si obličej 70% alkoholem, poté masky medem a solí v poměru 20 minut, pak si otřete obličej led z odvaru se sérií a tak každý den existuje účinek, ale nejdůležitější je, že by (akné) nikdy neměly být lisovány a škrábány, což bylo pro mě velmi obtížné. veškerý úspěch

8. 7. 2011 19:21, Andrey
Ahoj všichni! Řekněte mi prosím, možná někdo ví.. Mám malé skvrny 9 malých pupíků) dokonce i na zadní straně hrudníku, předloktí a hýždí. Pravidelně se na nich objevuje hnisavý.. Šel jsem k dermatologovi na KVD. tam řekli, že kůže je to, o čem silně pochybuji Pts. a jak s tím zacházet.

29. 10. 2011 00:54, kosmetička Jamila
Ahoj Andreji. Zkuste si připravit následující krém: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety chloramfenikolu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupeli napěňte problémové oblasti dětským nebo domácím mýdlem, nasypte na mýdlovou gázu jemnou sůl a jemně vydrhněte. 2. Potřete krémem a poté VELKÝ posypte dětským pudrem. První týden, sůl každý druhý den, druhý po třech dnech, potřetí v týdnu. Po dobu tří týdnů otřete krémem a posypte práškem každý den. Do této doby by měl problém zmizet, ale pro prevenci můžete otřít krémem 1-2krát týdně. Metoda je testována, funguje. ! Hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Ahoj! A jaký druh alkoholu si vzít? Vodka?

20. 4. 2015 21:32, Leila
Vyzkoušejte chatterbox na resorcinolu, je připraven v lékárnách, určitě pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Sem napište svůj názor

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale až po 3 měsících používání. za 3 dny to rozhodně nepomůže, jak zde píšou - to je nesmysl.

Baziron AC na akné

Lék na akné Baziron AS je moderní lék od francouzského výrobce, který pomáhá v boji proti akné, akné a akné střední až mírné závažnosti. A ačkoli se objevil v prodeji ne tak dávno, získal již mnoho pozitivních recenzí a stal se docela populárním. A lékaři - dermatologové stále více doporučují tento konkrétní lék svým pacientům.

V tomto článku se budeme zabývat takovými aktuálními otázkami, jako je složení tohoto léku, jeho indikace pro použití, a také zodpovíme nejzajímavější otázku - pomáhá Baziron AC proti akné.

Složení

Benzoylperoxid působí jako účinná látka v přípravku Baziron AS na akné a akné. Název je na obalu napsán jako Dibenzoylperoxid.

Budete překvapeni, že to je benzoylperoxid, který je nejdůležitější složkou speciálních efektů na soupravě, kde je nutný proces požáru. Zároveň je to jeden z nejúčinnějších léků při léčbě akné a akné..

Přípravek také obsahuje další komponenty, jmenovitě:

  • Glycerol.
  • Akrylátový kopolymer.
  • Propylenglykol.
  • Disodný edetat.
  • Carbomer.
  • Destilovaná voda.

Jak se vyrábí

Měli byste vědět, že lékárna prodává pouze jednu formu této drogy - gel. Ani krém, ani mast, ani více tablet na akné Baziron AS neexistuje.

Koncentrace účinné látky v gelu může být velmi odlišná. K dnešnímu dni výrobce vyrábí tuby tohoto typu:

  • V koncentraci 2,5% obsahuje 1 gram 25 mg účinné látky.
  • 5% basiron AC v 1 gramu obsahuje 50 mg účinné látky.
  • V koncentraci 10% obsahuje 1 gram 100 mg účinné látky.

Aby byla struktura gelu lehká, jsou potřebné pomocné komponenty. Jsou to oni, kdo je zodpovědný za jednotnou aplikaci na místo léze, stejně jako za rychlou absorpci.

Jak to funguje

Baziron AC, který pomáhá zbavit se akné a černých teček nejen na obličeji, ale také na jiných částech těla, například na zadku, působí několika směry.

  • Odstranění zánětu.
  • Ničení mikrobů.
  • Dodávka kyslíku do tkání.
  • Snižuje množství mazu vylučovaného pokožkou.
  • Rozpouštění černých teček.
  • Zabraňuje opětovnému ucpávání pórů.
  • Omlazení.
  • Hydratační.
  • Výživa.

Baziron AC na akné na těle je považován nejen za terapeutický, ale i preventivní lék.

Pravidelné používání zároveň neumožňuje množení takového mikroba, jako je stafylokok. To znamená, že není třeba čekat na nový vzhled akné a akné..

Další vlastností tohoto gelu je neschopnost mikrobů vyvinout rezistenci na Baziron AC. Závislost se neobjeví ani při dlouhodobém užívání. A to příznivě odlišuje lék od těch, které obsahují ve svém složení antibiotika. Bakterie a mikroby si na ně dříve či později zvyknou a takové ošetření nepřináší požadovaný účinek..

Zjistěte více o účinnosti přípravku Baziron AS proti akné a akné

Baziron AC pomáhá s akné na obličeji a to je prokázaná skutečnost. Při pravidelném používání můžete navíc zpomalit proces stárnutí. Droga působí jako dobrý kosmetický přípravek - zvlhčuje a vyživuje pokožku, činí ji měkkou a sametovou..

Gel mohou používat lidé s mastnou a smíšenou pokožkou i ti, kteří mají suchou a citlivou pokožku. Na rozdíl od léků, které obsahují kyseliny, nemá Baziron AS tak silný sušící účinek..

Druhou důležitou akcí je normalizace produkce kožního mazu. To pomáhá předcházet komedonům. A nové akné s pravidelným používáním se již neobjeví.

Baziron AC je ideální lék na vnitřní akné, které je velmi obtížné překonat. To je způsobeno normalizací koncentrace kyselin obsažených v mazu, jakož i skutečností, že rychlost růstu epiteliálních buněk je výrazně snížena a zánět, který se nachází v mazové žláze, je zcela eliminován.

Další důležitou akcí je exfoliace. Pro ty, kteří trpí akné a akné, horní vrstva epidermis velmi často nezanechává pokožku po odumření, ale formuje se do filmu, který ucpává póry. Baziron AC je schopen jej úplně zničit a odstranit a kožní maz, který byl dříve zablokován, nyní snadno vyjde a bude odstraněn pomocí konvenční kosmetiky. Používá se při praní.

Mnoho lékařů navíc doporučuje gel jako lék na léčbu trofických vředů..

Hlavní nevýhody

  • Při nekontrolovaném použití a při použití bez lékařského předpisu může lék způsobit suchou pokožku. Proto se suchou pokožkou byste měli určitě použít svůj obvyklý zvlhčovač..
  • Baziron AC na akné, navzdory své popularitě a četnosti předepisování, je předražený. V některých lékárnách se cena za jednu tubu může vyšplhat až na tisíc rublů..

Návod k použití Baziron AS na akné na obličeji

Tento gel má minimální počet kontraindikací, a proto je považován za ideální léčbu akné u dospívajících. Jako hlavní léčba je ideální pro diagnostikované mírné až středně závažné akné..

Může být také použit pro silné akné. Ale pouze jako jeden z léků komplexní léčby. Jak se přípravek Baziron AC používá?

  • Před aplikací gelu je třeba pokožku důkladně očistit a vysušit. K tomu je nežádoucí používat mýdlo, protože velmi vysušuje pokožku. Ale gel na praní nebo pěnu bude tou nejlepší volbou..
  • Po umytí musí být tvář ponechána sama oschnout. V extrémních případech otřete jednorázovou ubrouskem nebo ručníkem.
  • Z tuby vytlačte proužek gelu jeden - jeden a půl centimetru dlouhý.
  • Aplikujte krouživým pohybem na postiženou oblast.
  • Je žádoucí provádět tento postup dvakrát denně. To je jediný způsob, jak se zbavit akné a akné v co nejkratší době..

Délka léčby by měla být nejméně 3 měsíce. To platí pro použití přípravku Baziron AS na vnitřní i podkožní akné. První výsledky se dostaví alespoň po měsíci pravidelného užívání. Při užívání tohoto léku proto není nutné čekat na rychlou úlevu od kožních vyrážek..

speciální instrukce

Krém na akné Baziron AC by měl být nanášen s velkou opatrností. Nejprve byste se měli vyhnout tomu, aby se tento lék dostal na sliznici očí. Pokud k tomu dojde, je třeba oko vypláchnout velkým množstvím vody a nezapomeňte kontaktovat oftalmologa.

Pomáhá Baziron AC dobře proti akné?

Lék má maximální možný účinek, ale pouze pokud jej nepoužíváte současně s léky, jako jsou:

Je nutné zahájit léčbu minimální koncentrací, která je 2,5%. Ve druhém měsíci používání můžete použít 5% gel a ve třetím a 10%.

Po ošetření pokožky by tyto oblasti neměly být vystaveny slunečnímu záření nebo ultrafialovému záření. Pokud se během několika sekund po aplikaci léku objeví pocit pálení, vyrážka, odlupování, měla by se předpokládat alergická reakce. V tomto případě je další použití léku na léčbu akné a akné zakázáno..

Mnoho lidí se ptá, zda je možné při léčbě akné přípravkem Basiron AC používat mýdlo. Neexistuje žádný podstatný zákaz. Mýdlo však pokožku příliš vysušuje. Proto je lepší použít speciální jemný čisticí prostředek..

Akné je nepříjemné, ale ne fatální. Dnes existuje mnoho léků, které vám mohou pomoci:

Kontraindikace

Baziron AS má minimální počet kontraindikací. To znamená, že jej můžete použít téměř vždy. Nedoporučuje se jej však používat v následujících případech:

  • Věk do 12 let.
  • Těhotenství.
  • Kojení.
  • Přecitlivělost na konkrétní složku.

Použití bazironu je možné pouze po povinné konzultaci s odborníkem. Jinak se můžete místo akné zbavit mnoha nežádoucích účinků..

Vedlejší účinek

  • Podráždění kůže.
  • Suchost.
  • Odlupování.
  • Svědění nebo pálení.
  • Zarudnutí v místě aplikace.
  • Otok.
  • Vyrážka, která připomíná malé puchýře se zakaleným obsahem.

Je třeba si uvědomit, že Baziron AC neodstraňuje stopy po akné, skvrny po nich. Tato mast je určena pouze k léčbě akné, akné a akné.

Není nutné odstraňovat basiron AC z těla, protože léčivý přípravek působí pouze na povrch kůže a nevstupuje do krevního řečiště. To znamená, že nemá žádný systémový účinek na tělo..

Analogy

V lékárnách a v obchodech se dnes prodává obrovské množství různých léků na akné a akné. Je poměrně obtížné vybrat si, co potřebujete, sami. Pokud se podíváte pouze na analogy Baziron AS, bude jich asi 10. Jedná se o:

  • Kyslík.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Čisté a jasné.
  • PCA kůže.
  • AULA S VOLBA.

Je třeba si uvědomit, že před použitím tohoto nebo toho léku byste měli určitě navštívit lékaře.

Existuje další zajímavá otázka - která je lepší než Baziron AS, Zenerit nebo Skinoren. Jen málo lidí ví, že každý z těchto léků obsahuje zcela odlišné účinné látky..

Například Zinerit je erythromycin (antibiotikum) a zinek a Skinoren je kyselina azelaová. Je to tento lék, který se doporučuje k léčbě skvrn a známek po akné..

Nejlevnější analogy Baziron AS jsou:

  • AcneStop.
  • Akné-Derma.
  • Azelik.

Kolik je Baziron AC na akné a další léky na akné

Cena léku Baziron AS se pohybuje od 700 do 900 rublů, v závislosti na místě nákupu.

Autorem je Anna Michajlová, dermatologka-kosmetička první kategorie, specialistka Akademie vědecké krásy. Speciálně pro web „Léčba akné“.

Baziron AC na akné na obličeji. Recenze

Michail: „Baziron AS jsem používal měsíc. Nevšiml jsem si žádných zvláštních vylepšení. Pokyny však uvádějí, že by se mělo používat po dobu tří měsíců. Pokusím se využít celé toto období “.

Ilona: „Baziron je moje spása. Absolvoval jsem celý kurz a na doporučení lékaře používám gel jednou týdně jako profylaxi. Lepší lék na akné prostě neexistuje. “.

Katya: „Baziron je zázrak! Nejlepší lék na akné ještě nebyl vynalezen “.

Pleťové mléko Galderma Baziron Control pro čištění problémové pokožky - recenze

Negativní recenze

Jako majitel problémové pokožky používám a zkouším nejrůznější prostředky na problémovou pokožku a už dlouho používám krém z této řady Baziron AS (

recenze) a pak v lékárně jsem viděl krém se známým jménem a rozhodl se to zkusit.

V konzistenci nevypadá jako krém, ale spíše jako gel nebo nějaký průhledný hlen. Používal jsem tento lék asi měsíc a nenašel jsem žádný účinek, natož nějaký protizánětlivý a uklidňující účinek a vůbec jsem necítil. Cena je také příliš kousavá a on za své peníze nestojí. Možná jako čisticí krém stále nějak funguje, ale něco je příliš drahé jen na krém, je lepší koupit si normální a bude to levnější a smysl bude stejný.

Výsledkem je, že krém je v mém případě zbytečný a obecně drahý, peníze do kanalizace, nedoporučuji.

Ne tak dávno jsem byl napaden akné a moje matka mi koupila tento lék. Nevím přesně, kolik to stálo, ale zdá se, že je to asi 500 rublů.

Použil jsem to tedy podle očekávání, ráno a večer. Účinek jsem si vůbec nevšiml, naopak, akné se jen zvětšilo. Nemyslím si, že je to o něm, ale přesto.

Navíc po aplikaci je pociťováno velmi silné utažení a je tu výrazná černá. Vůně se mi také nelíbila.

Jediným plusem jsou pravděpodobně ekonomické náklady.

Volbschem, peníze do kanalizace, žádný účinek. Používal jsem to asi 3 týdny v naději na zázrak, pak se to zastavilo.

Ve výsledku jsem vyléčil akné vyčištěním stravy od sladkých a mastných a potřením zánětu obyčejným alkoholem)

Doufám, že moje recenze bude pro vás užitečná))

Ahoj milé děvčata! Koupil jsem krém a hledal další zázračný lék na problémovou pokožku. Produkt je samozřejmě kontroverzní a kontroverzní.

Jsem zvyklý na tekutou konzistenci pleťové vody a používám ji po umytí k dokončení čištění pokožky. Tento produkt by ve skutečnosti měl nahradit mytí vodou pro vážně poškozenou pokožku.Láslo je velmi tekuté, jen jeho nanášení na pokožku je problematické, je lepší jej čistit vatovými tampony, spotřeba produktu je velká. Ale jeho čisticí vlastnosti jsou slabé, vůbec neodstraňuje perzistentní kosmetiku, nevymažete s nimi ani oční make-up. Po "čištění" pokožka trochu matuje, účinek svěžesti netrvá dlouho a pak se stále chcete umýt. Produkt nedráždí pokožku, nezpůsobuje alergie. Lotion je bez zápachu, matného vzhledu, špinavé konzistence. Za 200 ml budete muset zaplatit asi 500 rublů.

Sečteno a podtrženo: téměř každá micelární voda si poradí se všemi deklarovanými vlastnostmi a je mnohem levnější a lepší a také odstraňuje kosmetiku z očí. Pro mě se nástroj ukázal jako zbytečný, o průměrném gelu na praní z této série si můžete přečíst zde.

https://irecommend.ru/content/posredstvennyi-gel-p. Výsledek mě potěší pouze gel na vnější použití 2,5%, který aplikuji bodově, velmi dobře vysuší zánět.

Děkuji za pozornost!

Výhody:

Nevýhody:

Cena, žádný účinek.

Dobré odpoledne všem uživatelům Otzoviku! Dnes budu mluvit o čistícím mléku Baziron.
Rozhodl jsem se ho koupit, protože krém, který jsem koupil za 700 rublů, se ukázal jako užitečný. Lotion stojí asi 500 rublů.
Když jsem ji aplikoval na kůži, ucítil jsem zvláštní pocit pálení, tváře mi okamžitě zčervenaly. Není jasné, proč se to stalo, pravděpodobně alergická reakce. Až příště bude vše v pořádku, žádné nepohodlí, ale ani krém neměl žádný účinek..
Uplynul měsíc a akné se nezmenšilo. Kůže zůstala stejně mastná jako předtím. Stručně řečeno, ukázalo se, že toto mléko bylo pro mě jen peníze..

Výhody:

téměř ne, až na ten pocit, že kůže dýchá

Nevýhody:

pod jeho vlivem začnou slábnoucí erupce ožívat, jako by to bylo kouzlem; podráždění; těsnost, podivná konzistence, špatné čištění

Dobrý den všem!
Rád bych vám řekl o čistícím mléku Galderma "Baziron Control", je to špatně. Tento lék jsem koupil před něco více než týdnem v jednom řetězci lékáren.
S příchodem jara a slunečním zářením se moje pokožka někdy začala zhoršovat v podobě akné. Ačkoli nebudu tvrdit, možná je důvod v něčem jiném.
Před nákupem jsem velmi dlouho studoval vitrínu v lékárně s podobnými produkty, protože jsem chtěl koupit něco, co nevysušuje pokožku a nebylo příliš silné v akci, ale zároveň něco užitečného. Obecně jsem chtěl více profylaktický lék bez výrazného terapeutického účinku..
Řada fondů „Baziron“ měla jen různé možnosti fondů: silnější i slabší, určené pro účinek různé síly. Vybral jsem ten slabší. Bylo to pleťové mléko Baziron Control, které, soudě podle popisu:
- vhodné pro každodenní použití;
- nezpůsobuje ucpávání pórů;
- jemný v akci, protože je určen k čištění zanícené pokožky;
- odstraňuje make-up a nečistoty.
Láhev je dodávána v objemu 200 ml a vypadá takto.
Na zadní straně láhve jsou uvedeny typy problémové pokožky, pro které se doporučuje používat krém.
Má složení pouze s osmi přísadami.
Jako výrobce je uvedena francouzská laboratoř.
Samotná lahvička je navíc zabalena v krabičce stejného lakonického designu, což připomíná obal na lék.
Součástí pleťové vody je návod k použití, který se navenek podobá pokynu pro některý léčivý přípravek.
Z pokynů jsem viděl, že krém by měl zvlhčovat, změkčovat a nedráždit pokožku..
Samotná láhev s krémem je pohodlná, s víčkem, které se těsně uzavírá a zacvakává.
Při prvním seznámení s krémem jsem byl velmi překvapen jeho hustou konzistencí, jako by to ani nebyl krém, ale nějaký druh gelu nebo emulze. Abych byl upřímný, nečekal jsem to. Vždycky jsem si myslel, že krém je něco tak tekutého, jak je to jen možné. Takto vypadá tento lék.
Nevím, jak je to z fotografie jasné, ale když je produkt zmáčknutý na ruku, udrží svůj tvar jako gel a samovolně se nerozšíří. Barva je mírně bělavá. Trochu transparentní. Vůně lotionu je slabá, není rušivá.
Při tření se produkt stává průhlednějším a snadno klouže po pokožce.
Aplikoval jsem tento produkt podle doporučení výrobce - rukama lehkými krouživými pohyby a poté odstranil vatovým tamponem. Pokaždé jsem se důkladně umyl před nanesením mléka. Po aplikaci jsem si již neumýval obličej, protože to není nutné.
K jakému závěru jsem dospěl asi po týdnu každodenního používání? Ale k čemu - ukázalo se, že toto mléko je nejen zbytečné, ale dokonce škodlivé. Po první aplikaci jsem si všiml následující skutečnosti. Ty pupínky, o kterých jsem si myslel, že se vytrácejí, ale stopy, které na mém obličeji byly stále, najednou začaly nabývat nového života, přímo před mýma očima a okamžitě po nanesení pleťového mléka Baziron. Po pocitu mi připadali jaksi živí, i když trochu bolestiví a zjevně podráždění tím, co rušili. A vypadaly více zarudlé. Obecně jsem byl upřímný šok ze všeho, co se dělo..
Trvalo jsem však nadále používat tento lék asi týden, přisuzuji to, co se děje se závislostí pokožky, na nový lék nebo některé banální náhody. Bohužel, podobný účinek byl přítomen po každém mytí. Až jsem jednoho dne produkt přestal používat.
Kromě toho chci také poznamenat, že krém, na rozdíl od slibů výrobce, stále vysušuje pokožku. Zpočátku se zdá, že je pokožka skutečně zvlhčená, ale tento efekt velmi rychle zmizí, protože se vstřebává a uvolňuje napětí.
Pokud jde o čisticí vlastnosti lotionu, nevšiml jsem si je. Po každé aplikaci byla bavlněná podložka, kterou jsem si otřel obličej, naprosto čistá. Ačkoli obvykle (s jinými pleťovými vodami) má alespoň některé známky kontaminace.
Snad jedinou dobrou věcí, kterou mohu o tomto mléku říci, je to, že pokožka po ní dobře dýchá a vytváří se skutečný pocit, že nezakrývá póry. Odkud však pochází výše uvedený účinek??
Stojí za zmínku, že není velmi snadné odstranit krém pomocí bavlněné podložky. Je to všechno o gelové konzistenci. Koneckonců, když ho nanášíte v tenké vrstvě, velmi rychle zaschne a bavlněná podložka zůstane téměř suchá. A pokud ho nanesete ve silnější vrstvě, krém nemá čas zaschnout, ale špatně se odstraní diskem, protože disk ho téměř neabsorbuje a začne klouzat po pokožce, aniž by produkt zachytil. Obecně mi nějak nejde do hlavy.
Na závěr chci zdůraznit hlavní výhody a nevýhody produktu. Jaké jsou však výhody, v zásadě některé nevýhody.
Výhody:
- pocit, že kůže dýchá.
Nevýhody:
- podráždění stávajících vyrážek, jejich zarudnutí;
- špatné čištění, protože bavlněná podložka je téměř vždy čistá;
- pocit napjatosti kůže;
- podivná gelovitá konzistence;
- je nepohodlné odstranit vatovým tamponem, protože je špatně absorbován;
- nedostatek vlhkosti.
Osobně jsem byl extrémně nespokojený s krémem Baziron Control. Ani nevím, jestli je schopen se k někomu přiblížit nebo ne, ale na základě mých zkušeností tento lék nedoporučím.

Výhody:

Nevýhody:

Nedostatek účinku, nepříjemnosti, cena

Přes výhody popsané výrobcem se nástroj ve skutečnosti ukázal jako prakticky zbytečný..
Není to příliš příjemná konzistence. Vypadá spíš jako hlen než krém. Chcete trochu vytlačit a dostanete plnou houbu. Místo tření obličeje se ukázalo, že. Umyl jsem si obličej)) Neviděl jsem žádný protizánětlivý účinek.
Cena za to je 540 rublů, což absolutně neodpovídá kvalitě. Ukázalo se, že tento nákup pro mě nemá smysl
Abych to shrnul: pro sebe budu hledat vhodnější nástroj z hlediska efektivity, kvality a snadnosti použití. Nedoporučuji

Zvlhčovač je velmi mastný, nemohl jsem ho použít. Položí se v tlustém filmu, mastnoty, okamžitě chce rychle opláchnout

Pro mě je to agresivní série, takže pokud je vaše pokožka citlivá a tenká, je lepší to nezkoušet.