loader

Hlavní

Léčba

Baziron z recenzí na akné

Zajímá nás vaše zpětná vazba ohledně užívání léku Baziron AS na akné. Účinnost, vedlejší účinky,...

26.12.2009 21:39, Liska
Používám Baziron po dobu 3 týdnů, počet akné se nesnížil (pokožka hodně vysuší a odlupuje se (nevím, co mám dělat, nic nepomůže)..

8. 7. 2010 19:35, Sasha
Ze svých zkušeností s léčbou BAZIRONEM chci říci, že při první aplikaci to trochu pomohlo a při následném použití pouze vysušila celou pokožku, objevil se peeling a akné se objevilo více než zmizelo.

8. 9. 2011 20:33, Catherine
Moje rada vám, jak se rychle zbavit akné, používám tuto metodu velmi dlouho, umyjte si obličej mýdlem tak, aby byl suchý, a poté potřete akné linkomycinem (v lékárně stojí 15 rublů). A pokud se akné objeví každé léto na čele, pak stojí za to každé ráno a večer rozmazat čelo nevyrovnaným, jedná se o látku přírodního původu. Neoselen lze zakoupit online nebo v obchodech života a akné nemá rád jablečný ocet, takže můžete akné rozmazat kyselým jablkem.

09/03/2013 07:05, jaro
Čím více například pokožku osušíte, tím více se ji snaží eliminovat, a pak se tento maz více stává, a kde je tuk, je zde akné (

28.09.2011 13:13, Inna
Mám stejný případ. Používám basiron, ale vysušuje pokožku a akné, jako je vaše, se právě objeví. Pokud najdete způsob, sdílejte.

16. 2. 2013 22:50, Lisa
Baziron je třeba aplikovat bodově, na akné, nikoli na celý obličej)

04/06/2013 11:34, marie
Obecně jsem od něj dostal alergii. Zpočátku tvář strašně hořela, potom vyšly malé vodnaté pupínky, které svěděly. Měl jsem do něj velké naděje (((((

17. 5. 2013 19:10, Tifa
Marie, právě se z tohoto léku popálíš, musíš aplikovat přesně a v nižší dávce, nebo aplikovat dětský krém pár hodin po aplikaci

27. 7. 2013 18:36, Vladimír
Chci vám vyprávět zajímavý příběh. Ve skutečnosti bylo akné mučeno a volba padla na „Baziron ace“ první tuba opravdu pomohla a účinek byl patrný za týden, nebyly žádné problémy, po měsíci jsem si koupil další tubu a pak to začalo, po 2 dnech používání (s velmi tenkou vrstvou) byla pokožka pokryta spousta skvrn a stále není jasné, co a to vše na tváři. Rozhodl jsem se pro samoléčbu, protože jsem s tím nemohl opustit dům, pil jsem tavegil, ale bohužel, o týden později se nic nestalo. Rozhodl jsem se jít na placenou kliniku, protože to bylo 5 minut od domova, a co si myslíte, doktor řekl, že přišel včas, protože začal otok očí, předepsali spoustu všeho. a to; 4 kapátka po 500 ml tekutiny, 7 intramuskulárních injekcí (do zadku) denně, kapátko každý druhý den. DOMŮ vypít 2 druhy tablet a potřít určitou mastí, kluci, věřte mi, je lepší mít pár pupíků než celý obličej, nechápu, jaký druh obličeje, teď všechno prošlo, ale zbývá jít na 2 druhy pilulek a 1 kapku, basiron je chemická látka a 70 procent je alergických na jeho vlastnosti nemysli si, že budeš přenesen. Doufám, že tím někomu zachráním tvář.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Znáte takové slovo jako falešný ?? nepřekvapilo vás, že z první trubky nebylo nic. a od druhého, to je co. tak snadno, že bys mohl narazit na falešný, to je vše.

08.21.2013 10:47, Maria
Také jsem se rozhodl koupit „zázračnou drogu“ Baziron AS, na začátku používání byl účinek znatelný, pokožka se vyhladila, pupínky prakticky zmizely, ale na konci používání byla tvář pokryta pupínky, takže jsem nemohl najít místo k životu, byla škoda jít ven a žádný Baziron už nebyl nepomohlo, průběh léčby skončil, nevím, co mám dělat teď, bývala jedna nebo dvě pupínky a po Bazironu je to noční můra, hrůza... slova nemohou popsat

29. 11. 2013 19:37, Tatiana
Podporuji váš názor. Tichý horor Baziron AS, už jsem týden klidně dvakrát používal tichý horor na tváři. Nepoužívat.

20.12.2013 14:52, Tanyukha
Opravdu !! Tady jsem se kvůli tomu vyšplhal na fórum. Mám také otoky očí !! předepsané pouze pilulky na alergie. spálit na obličeji. Mám po prvním dni užívání drogy. Už dva dny chodím s otoky, trochu jsem spal !! Myslíte si, že musíte jednat? sám nezmizí.

13. 5. 2014 10:39, Elena
Souhlasit. Byl jsem rozmazaný po dobu jednoho týdne, vidím, že jsem pokrytý malou vyrážkou. stejně jako kopřivka nesvědí, ale řídká červená vyrážka pupínků mluví spíše o alergii: (omlouvám se

5. 3. 2014 15:44, Lana
Akné (akné) je způsobeno streptokoky (bakteriemi) a může být usmrceno antibiotikem, na které je citlivé, jako je erythromycin nebo penicilinová antibiotika. Je nutné léčit komplexně, kromě používání antibiotika je nutné ošetřovat pokožku snížením aktivity mazových žláz, aniž by ji vysušovaly. Ke spálení akné můžete použít peroxid nebo hydroperit. Pomáhají také antikoncepční a hormonální látky. Akné se vyskytuje v důsledku zvýšení testosteronu v těle, zatímco v důsledku toho klesá estrogen, dochází k aktivaci mazových a potních žláz, naším úkolem je normalizovat množství těchto hormonů. Kombinovaná antikoncepce obsahuje další množství ženských hormonů

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
zkuste držet dietu: vylučujte mastné, smažené, slané, sladké. vypijte drogu Lactrofiltrum nebo Duffalac a každý večer (první týden) používejte bílý kosmetický jíl, poté 2krát týdně, jen jsem jíl mísil s perlivou minerální vodou (teplou) a na obličej po dobu asi 20 minut. Po měsíci byl obličej čistší, pokožka měkčí)

04/09/2012 11:33, Selena
zkuste antibiotikum erythromycin. masti pro externí aplikaci, stojí jen 30 rublů, pomáhá za týden)

3. 1. 2013 17:51, katen'ka
pochybuji, že antibiotikum za tuto cenu opravdu pomáhá. Akné je onemocnění, které je třeba LÉČIT, odstranit a většina antibiotik infekci potlačuje a „ucpává“ ji dále a hlouběji. Zevně akné zmizí, ale vnitřně se zhoršuje. Ale STÁLE to vyjde později. Je lepší být léčeni přírodními prostředky, masky si VYROBIT sami, z improvizovaných prostředků.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Dívka)), například antibiotikum Ammoxicilin stojí méně než 50 rublů... no, alespoň to stálo dříve. ale je vynikající pro řadu nemocí. takže nikdy neposuzujte podle ceny. pamatujte si, jestli dražší neznamená lepší!

11.07.2012 01:08, Olenka
Použil jsem Baziron, nepomohlo... hodně mi to jen vysušilo pokožku a znovu se objevilo akné. Dívky, doporučuji vám, abyste si po nočním umytí obličeje nejprve otřeli obličej vatovým tamponem s tinkturou Calendula a poté krémem (obsahuje: kyselinu salicylovou, kafrový alkohol, lékárna síra, chloramfenikol v tabletách.. vše smícháte, dostanete krém. Tyto léky lze zakoupit v lékárně. není drahé.) Někde před týdnem jsem zahájil tento postup, výsledek je již viditelný. Doporučuji vám to zkusit!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Holka, a v jakém poměru míchat zařízení na krém?

08.11.2012 18:58, Alina
přibližně 1: 1

10. 10. 2013 14:28, Holka
S tímto domácím krémem je opatrnější. můžete se popálit. musí být aplikován přesně.

31.10.2012 20:23, Elena
Mám také velmi šupinatá a dokonce se na mém čele objevila "spálenina", takže kosmetička řekla. zpočátku akné opravdu rychle prošlo.. nyní jsem ho přestal používat.. pokožka je příliš zapálená. Stále používám zvlhčovač

08.11.2012 18:56, Alina
A zředíte to vodou a poté naneste, pokožka z toho se již nebude odlupovat a aplikujte pouze v noci

22.03.2013 14:39, olya-la
důvod tedy není v kůži, ale v těle, přejděte ke gynekologovi a endokrinologovi.

26.03.2013 17:59, Marya
Účinek bude až po 3 měsících užívání, potřebujete také interní terapii a nezapomeňte zahrnout dietu (nikoli hladovku, ale další, zdravější stravu) více oranžové, zelené zeleniny a ovoce ve stravě, vitamíny v lékárně jsou lepší prostřednictvím lékaře!

09/01/2013 09:45, denis
Věř mi! Baziron by měl být používán třikrát denně, vždy na suchou pokožku. Nebuďte líní používat podle pokynů. Za týden, jak sem píšete, neuvidíte výsledek. Tři měsíce. Jděte a neváhejte, jděte ke kosmetičce. Jsem pohledný mladý muž, ale na některých místech mám obličej pokrytý jizvami a děrami od toho, že jsem ho spustil. A tento problém musí být vyřešen, jakmile se objeví. Poděkujte rodičům, kteří vám říkají, že je to přechodný věk a všechno pomine. Jděte ke kosmetice, procedura trvá 2 hodiny, ale stojí to za to. Neříkám, že to ten pohledný muž udělal. Jednoduše neexistuje jiný způsob. A snažím se to zvládnout.

25.11.2014 21:34, Irinka
Používám to, od začátku srpna, předtím, než byl můj obličej mastný, došlo k akné, uplynuly 4 měsíce, můj obličej je hladký, čistý, pár akné se pravidelně objevuje před PMS, i když pokožka vyschne, odlupuje se, ale také aplikuji zvlhčovač) A tak doporučuji, abych přestal )) Pokračujte ve stejném duchu k rozmazání) Vše je před námi))

6. 7. 2015 12:44, Kate
určitě zvlhčete pokožku, kupte si zvlhčovač na obličej a používejte jej spolu s basironem. léčba je dlouhá, ale účinná, musíte být trpěliví.

12.01.2010 14:08, Emy
Nejprve to pomohlo, ale na konci tuby pouze vysušilo pokožku. Může to však být způsobeno začátkem polární noci a zimy..

21.01.2010 08:27, elinabony
Baziron, na rozdíl od Zineritu, není návykový, používám ho téměř rok, snažím se dělat přestávky, abych pokožku nevysušil, ale musím být ošetřen zevnitř (najít důvod), doporučuji vám koupit Dorsenval a léčit v komplexu

14.03.2013 20:27, Lera
Ano, o zeneritu, stejném příběhu, používal jsem ho super už tři roky, ale teď bez něj nemůžu žít, nepoužívám ho půl roku a moje pokožka se stala problematickou. Studuji recenze týkající se Bazironu, vím, že existuje také ve formě tablet.

29.01.2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron mi nepomohl, oči mám oteklé a pupínky jsou na místě

3. 3. 2010 23:10, Kira
Použil jsem na doporučení farmaceuta (moje vlastní matka, která si nebude přát špatné), a "basiron" a "diferenciál" současně. Jejich ceny nejsou malé, ale neviděl jsem velký výsledek. Dokud pokožka nezvykla, zdálo se, že se všechno zlepšuje, méně mastnoty, méně zarudnutí. ale po několika týdnech všechno zapadlo na své místo a kromě loupání nezůstalo nic. Stejný účinek jako skinoren. A složení je podle mého názoru podobné. Ale rád bych osobně dodal, že jsem si z vlastní zkušenosti uvědomil, že při léčbě tohoto problému pouze zvenčí nebude mít žádný silný účinek (začal jsem se léčit zevnitř. Jakékoli byliny, léky, které ovlivňují žaludek, střeva. NULOVÝ účinek. Může to být způsobeno věku. seděl na „dietě.“ Každý den litr a litr a půl kefíru nebo bioyogurtu. NULA. alespoň na obličej - žádný výsledek... takový člověk jako teď jsem nikdy neměl. nějaké morální starosti a morální tresty. zbytek - se nemění ((používám základy každý den, ale masky, časté mytí je jako každodenní pravidlo a kromě toho kosmetička jednou nebo dvakrát každé 2 měsíce. Proto je vše individuální a záleží na těle a dědičnosti ((

16. 3. 2010 00:16, Alexander
Souhlasím s 27, akné se začalo hojit od 17 let, moji rodiče mi řekli přechodný věk, ale neprobouzí se, aby vydrželo 10 let, ve skutečnosti jsem se obával jen od 17 do 22 let, pak jsem si na to zvykl, ale někdy je to nepříjemné v létě jsou méně v zimě a na jaře jsem hodně léčil mnoho různých způsobů, jak utratit asi 1000 USD přesto se dědičnost cítila, otec tím také trpěl

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander neví, jestli máš stále akné... Ale poradím. Pokud mají vaši rodiče příležitost, nechte je poslat vás do Francie! Do drahého salonu krásy. Ujišťuji, že Tama vyléčí všechno.. Tady v Rusku vám nepomůže.. Pouze v zahraničí.. =)) Hodně štěstí.

23.06.2014 16:48, eric
Žil ve Francii 5 let, navštívil více než jednoho kosmetologa a dermatologa, nic nepomohlo), takže Francie je vaše, klobouku!

12. 7. 2011 13:54, Alice
Nemyslel jsem si, že byste mohl mít problém s krví? Měl jsem jednu kamarádku, která byla také dědičná, něco s krví, ale vyčistili jí krev na několika sezeních a pomohlo jí to, nyní je její tvář dokonale čistá)

13.05.2012 01:16, victoria
s mým obličejem je všechno v pořádku?

15. 4. 2013 18:15, Stas
Úplně souhlasím s tímto komentářem, že jsem to nezkoušel už 5 let, snažil jsem se zevnitř i zvenčí léčit nulové výsledky.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Holka. A nemysleli jste si, že máte problémovou pokožku.. na které akné byste neměli používat toner. pouze ucpává póry a udržuje pokožku mastnou. Vím o sobě. Už jednou přestala používat tak silnou kosmetiku. tj. základ a základ, je méně akné

26.03.2010 22:48, Andrey
Hned chci říci, že Baziron je pro mě jedním z nejúčinnějších prostředků se svými klady a zápory (nebudu je popisovat, protože účinnost je na prvním místě). ALE. jakýkoli lék na akné začíná být skutečně účinný pouze v kombinaci, tj. to je strava, sport, vzdání se všech špatných návyků, hygiena, užívání vitamínů skupiny A, B, posílení imunitního systému atd. Vyzkoušel jsem spoustu věcí, jmenuji ty, které mi opravdu pomohly: Zenerit, Baziron, Skinoren (ne moc pohodlné, pokožka mě hodně svědí), Differin (pouze v noci, jak říkají pokyny). Zenerit působí většinou na povrchové záněty a zdálo se mi, že neléčí, jeho komplex erythromycin-zinek jednoduše zabíjí příčinu zánětu a zabraňuje jejich opětovnému objevení, připomínám vám, že Zenerit je docela účinný lék, ale jen léčí - Skinoren, komplex od Bazironu a Rozdíl 1 denně, rozdíl v noci. Skutečné výsledky budou viditelné po 2–3 týdnech aplikace, po 3 (maximálně) měsících používání výše uvedeného budete příjemně překvapeni. Pokud začnete léčbu, nenechte se znepokojit, na začátku se může celkový obraz zánětu zhoršit, není to dlouho. Ale. existují onemocnění gastrointestinálního traktu, urogenitálního systému, hormonální změny, které vyvolávají výskyt akné, je třeba vzít v úvahu a opatření k jejich vyloučení. Hodně štěstí všem, doufám, že moje zkušenost někomu pomůže! Hodně štěstí!

18. 4. 2010 22:24, Nadežda
Používal jsem Baziron měsíc, účinek je dobrý, je méně akné a hlavně akné, které je obtížné odstranit. Nebylo možné ji používat déle, tk. začala alergie, obličej, oči byly oteklé, zarudnutí trvalo jeden den. po vysazení se akné vrátilo. Používám bodově, někdy je účinek

19. 6. 2011 23:38, lyaisan
ahoj všichni, poprvé na vašem webu také strašně trpím na akné, trpím, plazím se zineritem po dobu 3 let 4krát účinek je již nulový, začal jsem používat domácí terapii, otřete si obličej 70% alkoholem, poté masky medem a solí v poměru 20 minut, pak si otřete obličej led z odvaru se sérií a tak každý den existuje účinek, ale nejdůležitější je, že by (akné) nikdy neměly být lisovány a škrábány, což bylo pro mě velmi obtížné. veškerý úspěch

8. 7. 2011 19:21, Andrey
Ahoj všichni! Řekněte mi prosím, možná někdo ví.. Mám malé skvrny 9 malých pupíků) dokonce i na zadní straně hrudníku, předloktí a hýždí. Pravidelně se na nich objevuje hnisavý.. Šel jsem k dermatologovi na KVD. tam řekli, že kůže je to, o čem silně pochybuji Pts. a jak s tím zacházet.

29. 10. 2011 00:54, kosmetička Jamila
Ahoj Andreji. Zkuste si připravit následující krém: 200 ml alkoholu, 4 tablety aspirinu, 4 tablety chloramfenikolu, 4 tablety streptocidu. 1. Po koupeli napěňte problémové oblasti dětským nebo domácím mýdlem, nasypte na mýdlovou gázu jemnou sůl a jemně vydrhněte. 2. Potřete krémem a poté VELKÝ posypte dětským pudrem. První týden, sůl každý druhý den, druhý po třech dnech, potřetí v týdnu. Po dobu tří týdnů otřete krémem a posypte práškem každý den. Do této doby by měl problém zmizet, ale pro prevenci můžete otřít krémem 1-2krát týdně. Metoda je testována, funguje. ! Hodně štěstí!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Ahoj! A jaký druh alkoholu si vzít? Vodka?

20. 4. 2015 21:32, Leila
Vyzkoušejte chatterbox na resorcinolu, je připraven v lékárnách, určitě pomůže

02.08.2012 06:42, Olka
Sem napište svůj názor

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron pomohl, ale až po 3 měsících používání. za 3 dny to rozhodně nepomůže, jak zde píšou - to je nesmysl.

Baziron AS - recenze

Dobrý gel, který nevysušuje pokožku ani nezpůsobuje závislost

Zpětná vazba: Ahoj. Právě jsem dokončil léčbu tímto gelem. Byl léčen po dobu 3 měsíců na akné. V těle došlo k nějakému hormonálnímu selhání a začaly se objevovat pupínky na obličeji. Nejprve jsem se je pokusil odstranit odvarem z heřmánku, ale žádný účinek to nebyl, pak jsem si koupil nějaký druh masti, který nejen nepomohl, ale také vysušil celou pokožku. Pak jsem se od kamaráda dozvěděl o Bazironu 2.5. Koupil jsem to za 743 rublů. Kůže to vzala dobře, neobjevila se ani suchost, ani mastný lesk. Podle vůně... Přečíst více

Efektivní léčba.

Zpětná vazba: Dobrý den. Věřím, že problém problémové pokožky je znám mnoha, takže to vím z první ruky. V zásadě je od mládí moje pokožka náchylná k nim a vždy potřebovala ošetření, ale najít dobrý a účinný lék se ukázalo jako velmi obtížné a až po mnoha letech jsem ho objevil. Pro mě se ukázalo, že je to Baziron 2,5%. Droga mi rychle pomohla a nezpůsobila vedlejší účinky, což jsem velmi ráda, protože jsem je během let musel hodně převést z jiných prostředků. Baziron pomohl rychle, někde za jeden a půl... Přečíst více

Nakonec se zotavil z akné.

Recenze: Ahoj všichni! Když jsem byl léčen na akné, kamarád mi řekl o Bazironu 2,5%, který ji vyléčil z akné. Poslouchal jsem a rozhodl se koupit také. Trubice je slušná, je v ní dostatek peněz a vydrží dlouho. Po první aplikaci je účinek rychle patrný. Zánět se zmenší, bolest se sníží, pokožka se zvlhčí... kůže byla po 3 měsících úplně vyléčena. Měl jsem zanedbaný případ, takže to trvalo hodně času. V Bazironu nejsou žádná antibiotika, takže... Přečíst více

Zázraky se stávají

Výhody: Pomůže vám to pohodlně uložit na dlouhou dobu.

Nevýhody: Na začátku léčby byla malá reakce.

Recenze: Od raného věku jsem měl na tváři hroznou pleť. Široké póry, velké černé tečky, pupínky - to je všechno o mně. Jako teenager jsem byl na toto téma silně zaměřen, nejprve jsem se to snažil skrýt pod základem, aniž bych si uvědomil, že to dělám jen horší, a když jsem stárl, rozhodl jsem se, že by se měly tisknout černé tečky a pupínky. Přirozeně to nevedlo k žádnému zlepšení, ale jen se to zhoršilo - pokožka na obličeji se více zapálila, zdá se, že póry se jen zvětšily. Vyzkoušel jsem prostředky... Přečíst více

Nejlepší lék na akné.

Výhody: Žádný zápach a žádné chemikálie.

Nevýhody: Drahé.

Recenze: Mému synovi to opravdu pomohlo, jsem velmi šťastný. Poté akné doslova zmizí před našimi očima. Snadné použití nevytváří žádné problémy. Obličej je stejně čistý jako dítě. Můj syn je se vším spokojený. poděkovat.

Akné není věta

Reference: Mám mastnou pleť s akné a akné, je mi 17 let a už rok bojuji s tváří. Vyrážky se staly velmi aktivními, každý říká, že je to kvůli hormonům, chápu, že to projde, ale jsem velmi unavený z pohledu na všechny ty hrůzy na mé tváři. Obecně jsem se rozhodl vyzkoušet basiron na radu přítele, zpočátku byla moje pokožka velmi suchá, ale vše jsem rychle korigoval zvlhčovačem, po dvou týdnech byla pokožka znatelně vyčištěna, po měsíci a půl se mi vyrážky staly minimální, po třech měsících byla moje kůže asi... Přečíst více

Řešení dospívajícího problému

Recenze: V 16 letech jsem se seznámil s takovým problémem, jako je akné. Nyní je mi 20 let a problém, jak slíbili „dospělí“, nezmizel. Ošetřoval jsem se všemi druhy tonik a omývacích prostředků, v důsledku čehož jsem jen spálil svou už tak špatnou pokožku. Bylo velmi těžké dívat se na sebe do zrcadla bez make-upu. Rozhodl jsem se a šel k dermatologovi, abych se konečně zbavil tohoto problému, poradil mi, abych použil Baziron. První týden mě upřímně nepotěšil. kůže se začala odlupovat a byla docela suchá, ale pokračoval jsem... Přečíst více

Dobrý lék. Pomáhá to docela rychle

Plusy: Velmi dobrý lék.

Recenze: Cream Baziron 2,5% mi doporučil můj přítel. Také měla problémy s akné a dlouho s ním bojovala. Vzal jsem 2,5% koncentraci, protože mám velmi citlivou pokožku. Ve skutečnosti z pozitivních vlastností Bazironu mohu vyčlenit nepřítomnost antibiotik ve složení (proto účinek léčby nezmizí v průběhu času), měl bych také poznamenat skutečnou přítomnost účinku léčby. Je co srovnávat, protože jsem používal mnoho nástrojů, které neměly požadovaný účinek. Také od... Přečíst více

Pomohlo nám zbavit se akné.

Zpětná vazba: Nikdy jsem si nemyslel, že by mě to ovlivnilo, protože se o svou pokožku dobře starám a vždy ji sleduji, ale něco se pokazilo a dostal jsem akné, které mi rychle zakrylo pokožku. S čím jsem nebojoval - neměl to žádný účinek. Někdy se to jen zhoršilo. K mému štěstí mi poradil lékárník Baziron 2,5%. Upřímně řečeno, byl jsem pochybný, protože lékárníci obvykle radí dražší, a ne to, co je lepší, ale tentokrát jsem měl velké štěstí, protože mě zachránil právě Baziron. Ponadobilos... Přečíst více

Pomáhá při léčbě akné.

Plusy: Vynikající! Kůže je konečně čistá!!

Reference: Myslím, že mnoho lidí se setkalo s problémem s akné. Takže se mě dotkla. Vyzkoušel jsem mnoho různých prostředků, včetně léků - žádný účinek. Poté, co jsem se o Bazironu dozvěděl z recenzí na internetu, rozhodl jsem se to zkusit. Koupil jsem Baziron 2,5%, protože je určen pro citlivou pokožku, která je moje. Byl jsem příjemně překvapen, že, jak se ukázalo, neobsahuje antibiotika a také nezpůsobuje závislost pokožky na jeho účinnosti. Během několika týdnů bylo patrné, že... Přečíst více

Dobře pomáhá teenagerům.

Plusy: Ideální pro teenagery, možné dlouhodobé užívání.

Zpětná vazba: V poslední době byla moje kmotřenka obyčejná teenagerka se spoustou malých pupíků, pomáhal jsem jí, jak jsem mohl. pomohl vybrat správnou péči o pleť, šel k výživě. Pupínky prošly, rozzářily se, ale po chvíli se vrátily. Výsledkem je, že jsme se při našich výletech dostali ke kosmetičce, která nám doporučila použít eso Baziron, ale pouze to, které je 2,5%. Moje kmotřenka ho začala nanášet, používala jej jednou denně před spaním a nanášela ho v tenké vrstvě na místo vyrážky. Opatrně také pokračovala... Přečíst více

Dobré pro akné

Nevýhody: Je to cena.

Svědectví: Možná jsou na světě lidé poznačení andělem, kteří nikdy nemají takové ošklivé akné. Bohužel, nejsem jedním z nich, a protože nemám v úmyslu smířit se s nimi na tváři, musím hledat prostředky, které by je pomohly eliminovat, a to co nejrychleji a nejúčinněji. Díkybohu, moje vlastní hledání byla korunována úspěchem - už pět let odpuzuji všechny útoky pomocí Bazirona a on mě nezklame. Poprvé jsem to musel používat až dva měsíce po sobě, teď je to tak obtížné... Přečíst více

Opravdu mi Baziron zachránil život? SKUTEČNÁ RECENZE

Výhody: Matuje pokožku Odstraňuje malé pupínky Dává naději :).

Nevýhody: Post-akné neodstraní Neodstraní všechny akné Může pokožku vysušit nákladně.

Zpětná vazba: Ahoj! Dnes vám povím o takové droze jako Baziron As. Recenze nebude hovořit o jeho složení ani obalu. Ne. Promluvíme si o jeho účinku a obecně to stojí za ty peníze? Takže na začátek mám problémovou pleť od 11 let. Baziron není zdaleka první drogou, kterou jsem bojoval za čistou pokožku. Ale bez dalších okolků začněme. pro začátek jsem koupil tento lék za 2,5 procenta. Snažil jsem se ho nanést ve velmi tenké vrstvě, aby mi nevysušil pokožku. Ale... Přečíst více

Baziron AC na akné

Lék na akné Baziron AS je moderní lék od francouzského výrobce, který pomáhá v boji proti akné, akné a akné střední až mírné závažnosti. A ačkoli se objevil v prodeji ne tak dávno, získal již mnoho pozitivních recenzí a stal se docela populárním. A lékaři - dermatologové stále více doporučují tento konkrétní lék svým pacientům.

V tomto článku se budeme zabývat takovými aktuálními otázkami, jako je složení tohoto léku, jeho indikace pro použití, a také zodpovíme nejzajímavější otázku - pomáhá Baziron AC proti akné.

Složení

Benzoylperoxid působí jako účinná látka v přípravku Baziron AS na akné a akné. Název je na obalu napsán jako Dibenzoylperoxid.

Budete překvapeni, že to je benzoylperoxid, který je nejdůležitější složkou speciálních efektů na soupravě, kde je nutný proces požáru. Zároveň je to jeden z nejúčinnějších léků při léčbě akné a akné..

Přípravek také obsahuje další komponenty, jmenovitě:

  • Glycerol.
  • Akrylátový kopolymer.
  • Propylenglykol.
  • Disodný edetat.
  • Carbomer.
  • Destilovaná voda.

Jak se vyrábí

Měli byste vědět, že lékárna prodává pouze jednu formu této drogy - gel. Ani krém, ani mast, ani více tablet na akné Baziron AS neexistuje.

Koncentrace účinné látky v gelu může být velmi odlišná. K dnešnímu dni výrobce vyrábí tuby tohoto typu:

  • V koncentraci 2,5% obsahuje 1 gram 25 mg účinné látky.
  • 5% basiron AC v 1 gramu obsahuje 50 mg účinné látky.
  • V koncentraci 10% obsahuje 1 gram 100 mg účinné látky.

Aby byla struktura gelu lehká, jsou potřebné pomocné komponenty. Jsou to oni, kdo je zodpovědný za jednotnou aplikaci na místo léze, stejně jako za rychlou absorpci.

Jak to funguje

Baziron AC, který pomáhá zbavit se akné a černých teček nejen na obličeji, ale také na jiných částech těla, například na zadku, působí několika směry.

  • Odstranění zánětu.
  • Ničení mikrobů.
  • Dodávka kyslíku do tkání.
  • Snižuje množství mazu vylučovaného pokožkou.
  • Rozpouštění černých teček.
  • Zabraňuje opětovnému ucpávání pórů.
  • Omlazení.
  • Hydratační.
  • Výživa.

Baziron AC na akné na těle je považován nejen za terapeutický, ale i preventivní lék.

Pravidelné používání zároveň neumožňuje množení takového mikroba, jako je stafylokok. To znamená, že není třeba čekat na nový vzhled akné a akné..

Další vlastností tohoto gelu je neschopnost mikrobů vyvinout rezistenci na Baziron AC. Závislost se neobjeví ani při dlouhodobém užívání. A to příznivě odlišuje lék od těch, které obsahují ve svém složení antibiotika. Bakterie a mikroby si na ně dříve či později zvyknou a takové ošetření nepřináší požadovaný účinek..

Zjistěte více o účinnosti přípravku Baziron AS proti akné a akné

Baziron AC pomáhá s akné na obličeji a to je prokázaná skutečnost. Při pravidelném používání můžete navíc zpomalit proces stárnutí. Droga působí jako dobrý kosmetický přípravek - zvlhčuje a vyživuje pokožku, činí ji měkkou a sametovou..

Gel mohou používat lidé s mastnou a smíšenou pokožkou i ti, kteří mají suchou a citlivou pokožku. Na rozdíl od léků, které obsahují kyseliny, nemá Baziron AS tak silný sušící účinek..

Druhou důležitou akcí je normalizace produkce kožního mazu. To pomáhá předcházet komedonům. A nové akné s pravidelným používáním se již neobjeví.

Baziron AC je ideální lék na vnitřní akné, které je velmi obtížné překonat. To je způsobeno normalizací koncentrace kyselin obsažených v mazu, jakož i skutečností, že rychlost růstu epiteliálních buněk je výrazně snížena a zánět, který se nachází v mazové žláze, je zcela eliminován.

Další důležitou akcí je exfoliace. Pro ty, kteří trpí akné a akné, horní vrstva epidermis velmi často nezanechává pokožku po odumření, ale formuje se do filmu, který ucpává póry. Baziron AC je schopen jej úplně zničit a odstranit a kožní maz, který byl dříve zablokován, nyní snadno vyjde a bude odstraněn pomocí konvenční kosmetiky. Používá se při praní.

Mnoho lékařů navíc doporučuje gel jako lék na léčbu trofických vředů..

Hlavní nevýhody

  • Při nekontrolovaném použití a při použití bez lékařského předpisu může lék způsobit suchou pokožku. Proto se suchou pokožkou byste měli určitě použít svůj obvyklý zvlhčovač..
  • Baziron AC na akné, navzdory své popularitě a četnosti předepisování, je předražený. V některých lékárnách se cena za jednu tubu může vyšplhat až na tisíc rublů..

Návod k použití Baziron AS na akné na obličeji

Tento gel má minimální počet kontraindikací, a proto je považován za ideální léčbu akné u dospívajících. Jako hlavní léčba je ideální pro diagnostikované mírné až středně závažné akné..

Může být také použit pro silné akné. Ale pouze jako jeden z léků komplexní léčby. Jak se přípravek Baziron AC používá?

  • Před aplikací gelu je třeba pokožku důkladně očistit a vysušit. K tomu je nežádoucí používat mýdlo, protože velmi vysušuje pokožku. Ale gel na praní nebo pěnu bude tou nejlepší volbou..
  • Po umytí musí být tvář ponechána sama oschnout. V extrémních případech otřete jednorázovou ubrouskem nebo ručníkem.
  • Z tuby vytlačte proužek gelu jeden - jeden a půl centimetru dlouhý.
  • Aplikujte krouživým pohybem na postiženou oblast.
  • Je žádoucí provádět tento postup dvakrát denně. To je jediný způsob, jak se zbavit akné a akné v co nejkratší době..

Délka léčby by měla být nejméně 3 měsíce. To platí pro použití přípravku Baziron AS na vnitřní i podkožní akné. První výsledky se dostaví alespoň po měsíci pravidelného užívání. Při užívání tohoto léku proto není nutné čekat na rychlou úlevu od kožních vyrážek..

speciální instrukce

Krém na akné Baziron AC by měl být nanášen s velkou opatrností. Nejprve byste se měli vyhnout tomu, aby se tento lék dostal na sliznici očí. Pokud k tomu dojde, je třeba oko vypláchnout velkým množstvím vody a nezapomeňte kontaktovat oftalmologa.

Pomáhá Baziron AC dobře proti akné?

Lék má maximální možný účinek, ale pouze pokud jej nepoužíváte současně s léky, jako jsou:

Je nutné zahájit léčbu minimální koncentrací, která je 2,5%. Ve druhém měsíci používání můžete použít 5% gel a ve třetím a 10%.

Po ošetření pokožky by tyto oblasti neměly být vystaveny slunečnímu záření nebo ultrafialovému záření. Pokud se během několika sekund po aplikaci léku objeví pocit pálení, vyrážka, odlupování, měla by se předpokládat alergická reakce. V tomto případě je další použití léku na léčbu akné a akné zakázáno..

Mnoho lidí se ptá, zda je možné při léčbě akné přípravkem Basiron AC používat mýdlo. Neexistuje žádný podstatný zákaz. Mýdlo však pokožku příliš vysušuje. Proto je lepší použít speciální jemný čisticí prostředek..

Akné je nepříjemné, ale ne fatální. Dnes existuje mnoho léků, které vám mohou pomoci:

Kontraindikace

Baziron AS má minimální počet kontraindikací. To znamená, že jej můžete použít téměř vždy. Nedoporučuje se jej však používat v následujících případech:

  • Věk do 12 let.
  • Těhotenství.
  • Kojení.
  • Přecitlivělost na konkrétní složku.

Použití bazironu je možné pouze po povinné konzultaci s odborníkem. Jinak se můžete místo akné zbavit mnoha nežádoucích účinků..

Vedlejší účinek

  • Podráždění kůže.
  • Suchost.
  • Odlupování.
  • Svědění nebo pálení.
  • Zarudnutí v místě aplikace.
  • Otok.
  • Vyrážka, která připomíná malé puchýře se zakaleným obsahem.

Je třeba si uvědomit, že Baziron AC neodstraňuje stopy po akné, skvrny po nich. Tato mast je určena pouze k léčbě akné, akné a akné.

Není nutné odstraňovat basiron AC z těla, protože léčivý přípravek působí pouze na povrch kůže a nevstupuje do krevního řečiště. To znamená, že nemá žádný systémový účinek na tělo..

Analogy

V lékárnách a v obchodech se dnes prodává obrovské množství různých léků na akné a akné. Je poměrně obtížné vybrat si, co potřebujete, sami. Pokud se podíváte pouze na analogy Baziron AS, bude jich asi 10. Jedná se o:

  • Kyslík.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Čisté a jasné.
  • PCA kůže.
  • AULA S VOLBA.

Je třeba si uvědomit, že před použitím tohoto nebo toho léku byste měli určitě navštívit lékaře.

Existuje další zajímavá otázka - která je lepší než Baziron AS, Zenerit nebo Skinoren. Jen málo lidí ví, že každý z těchto léků obsahuje zcela odlišné účinné látky..

Například Zinerit je erythromycin (antibiotikum) a zinek a Skinoren je kyselina azelaová. Je to tento lék, který se doporučuje k léčbě skvrn a známek po akné..

Nejlevnější analogy Baziron AS jsou:

  • AcneStop.
  • Akné-Derma.
  • Azelik.

Kolik je Baziron AC na akné a další léky na akné

Cena léku Baziron AS se pohybuje od 700 do 900 rublů, v závislosti na místě nákupu.

Autorem je Anna Michajlová, dermatologka-kosmetička první kategorie, specialistka Akademie vědecké krásy. Speciálně pro web „Léčba akné“.

Baziron AC na akné na obličeji. Recenze

Michail: „Baziron AS jsem používal měsíc. Nevšiml jsem si žádných zvláštních vylepšení. Pokyny však uvádějí, že by se mělo používat po dobu tří měsíců. Pokusím se využít celé toto období “.

Ilona: „Baziron je moje spása. Absolvoval jsem celý kurz a na doporučení lékaře používám gel jednou týdně jako profylaxi. Lepší lék na akné prostě neexistuje. “.

Katya: „Baziron je zázrak! Nejlepší lék na akné ještě nebyl vynalezen “.

Baziron AS: recenze, cena, pokyny

V tomto článku se dozvíte:

  • Baziron AS - návod k použití,
  • Baziron AS - cena pro rok 2020,
  • Baziron AS - recenze dermatologů o účinnosti léku.

Baziron AC je gelový přípravek pro léčbu akné. Vyrábí farmaceutická společnost Galderma (Francie). Lék je vydáván v lékárnách bez lékařského předpisu a je schválen pro použití u pacientů starších 12 let.

Dnes mají lékárny obrovské množství léků na léčbu akné a akné. Vzhledem k nedostatku znalostí je téměř nemožné, aby si pacienti správně vybrali drogu. Tento článek byl napsán profesionálním dermatologem a níže si můžete přečíst, co můžete od používání přípravku Baziron očekávat a zda vám pomůže.

Baziron AS - návod k použití

Baziron: složení a forma uvolnění
hlavní účinnou látkou je benzoylperoxidová složka. Existují 3 formy léku: gel může mít koncentraci benzoylperoxidu 2,5%, 5% nebo 10%. Každá forma je k dispozici ve 40 g tubách.

Komplex "akrylátový kopolymer-glycerin" se používá jako další složka přípravku, díky čemuž má gel odmašťovací účinek. Když je kožní maz absorbován kopolymerem, současně se pomalu uvolňuje glycerin, aby zvlhčil a změkčil pokožku.

Jakou koncentraci gelu zvolit -
Návod k použití přípravku Baziron neobsahuje podrobné informace o tom, která koncentrace gelu je vhodnější použít. Klinické studie však ukázaly, že účinnost léku prakticky nezávisí na tom, jakou koncentraci používáte..

Pokud používáte přípravek s benzoylperoxidem poprvé, doporučujeme 2,5% gel. Pokud se opakuje léčba, pak 5% gel. 10% gel by se však měl používat pouze u těžkých forem akné, které jsou rezistentní vůči farmakoterapii.

Farmakologický účinek léčiva -

Benzoylperoxid, který je součástí gelu Baziron, má velmi vysokou aktivitu proti bakteriím, které způsobují hnisání vlasových folikulů pokožky, tj. vzhled akné. Mezi tyto bakterie patří Propionibacterium Acnes a Staphylococcus Epidermidis. Mikrobiologické studie prokázaly, že gel Baziron již 7. den aplikace potlačí bakterie způsobující akné o 94% a po 15 dnech - již o 97-99%.

Kromě antimikrobiálního účinku má lék také -

  • snižuje produkci sekrece mazovými žlázami,
  • protizánětlivý účinek (snižuje zarudnutí a zánět),
  • keratolytický účinek (exfoliační),
  • pomáhá odstraňovat černé tečky (tukové zátky) z pórů pokožky.

Průběh léčby -

Lék je určen pouze k vnějšímu použití. Gel by měl být aplikován na postiženou pokožku dvakrát denně lehkými masážními pohyby. Nejprve musíte pokožku očistit jemnými čisticími prostředky a dobře ji vysušit.

Výrazný účinek užívání drogy bude patrný po 3-4 týdnech od začátku užívání. V žádném případě byste však v tomto okamžiku neměli přestat užívat drogu (24stoma.ru). K dlouhodobému upevnění účinku by měl být průběh léčby 3 měsíce. Navíc, pokud se vám podařilo dosáhnout vymizení akné mnohem dříve než 3 měsíce, od tohoto okamžiku můžete začít užívat drogu pouze jednou denně..

Jakou koncentraci gelu (2,5%, 5% nebo 10%) zvolit - psali jsme výše. Pamatujte, že opakované kúry užívající léky na bázi benzoylperoxidu jsou vhodné pouze po konzultaci s dermatologem.

Baziron AS: cena, recenze

Baziron cena léku v lékárnách pro rok 2020 začíná od 750 rublů. Kromě toho stojí gely v koncentracích 2,5%, 5% a 10% přibližně stejně.

Baziron AS: levné analogy
levnější analogy vyrábějí hlavně indické společnosti, ale je třeba říci, že na ruském trhu nejsou zastoupeny. Můžete ale snadno najít značkové léky od Neutrogeny nebo Mary Kay, stejně jako Persa-gel (USA).

Baziron AS: recenze dermatologů

Gel Baziron - recenze léku budou záviset především na tom, jakou formu akné jej použijete: na akné, na akné nebo na smíšenou formu akné (tj. Pokud má pokožka akné i pupínky).

Je třeba si uvědomit, že akné a akné jsou zcela odlišné formace. Akné je hnisající vlasový folikul (obrázek 6). S akné se uvnitř folikulu tvoří hnis a kůže nad ním má červený, zanícený vzhled.

Akné není nic jiného než mastné ucpávky v pórech pokožky, které se tvoří v důsledku zvýšení produkce mazu mazovými žlázami umístěnými kolem vlasových folikulů. Akné se může objevit buď jako bílé hrbolky na povrchu kůže (obrázek 7), nebo jako černé tečky v pórech kůže (obrázek 8).

1) Použití Bazironu na akné -
léky s benzoylperoxidem, které zahrnují Baziron AC, jsou zlatým standardem pro léčbu akné (s výjimkou cystické formy). Podle doporučení evropských a amerických lékařských asociací by měl být benzoylperoxid pro akné předepisován jako základní léčba.

Jako alternativu k benzoylperoxidu lze akné léčit gely obsahujícími antibiotika klindamycin nebo erythromycin nebo kombinovanými léky, které obsahují jak benzoylperoxid, tak antibiotikum. Taková léčiva se však nejlépe používají pouze v případě, že základní dávka 2,5% benzoylperoxidového gelu je neúčinná..

Můžete se dozvědět o celé řadě účinných léků na akné, o tom, jaké formy akné budou které léky účinnější - můžete v článku:
→ „Tipy od dermatologa k výběru léků na léčbu akné“

2) Použití Bazironu na akné -
ačkoli v pokynech k léku je napsáno, že lék lze použít k léčbě akné - nedoporučujeme jej používat na akné, protože komedolytické a keratolytické účinky léčiva jsou velmi mírné a jsou zde znatelně nižší než u léčiv retinoidní skupiny. Právě retinoidní léky jsou zlatým standardem pro léčbu akné..

Navíc s akné nedochází k žádnému zánětu na pokožce, který by byl způsoben patogenními bakteriemi. Použití antimikrobiálního činidla (benzoylperoxidu) za těchto podmínek může způsobit tvorbu kmenů patogenních bakterií na pokožce, které jsou rezistentní vůči antimikrobiálním látkám. V budoucnu to může vést ke vzniku akné, které je extrémně necitlivé na léčbu jakýmikoli léky..

3) Pokud máte na pokožce akné a akné -
v tomto případě musíte použít gel Baziron AS společně s léky ze skupiny retinoidů, tj. používat je paralelně. V tomto případě je však nejlepší použít kombinované léky k léčbě, které již ve svém složení obsahují jak benzoylperoxid, tak retinoid. Tím se sníží možné podráždění pokožky. Příkladem takové drogy je gel Epiduo (Francie).

Vedlejší účinek léku -

Při použití drogy je možné místní podráždění kůže, což je normální. Mezi příznaky podráždění patří: odlupování a suchost kůže, zarudnutí, pocit pálení. Často se tyto příznaky po zvyknutí na drogu snižují. Pokud se příznaky podráždění nesnižují, můžete buď snížit frekvenci užívání na 1krát denně, nebo přejít na užívání jiné skupiny léků, například antibakteriálních gelů.

Zřídka může existovat alergie na složky léčiva, která vyžaduje jeho zrušení.

Důležité: Benzoylperoxid zvyšuje citlivost vaší pokožky na slunce. To znamená, že při užívání drogy během období vysoké sluneční aktivity existuje vysoká pravděpodobnost, že se na místech, kde je droga aplikována, objeví hyperpigmentace kůže. Proto budete muset používat přípravky na ochranu před sluncem (krémy, sluneční brýle, panamy).

Kontraindikace k použití -

  • alergie na jednu ze složek léku,
  • děti do 12 let.

Aplikace během těhotenství a kojení -

Lék má extrémně nízkou absorpci z povrchu kůže, díky čemuž prakticky nevstupuje do krevního oběhu a nemá systémový účinek na tělo. Během těhotenství a kojení však nebyly provedeny žádné studie bezpečnosti. Předepisování léku je tedy možné, ale v případech, kdy zamýšlený přínos převýší vnímané riziko.

Speciální instrukce -

  1. Neaplikujte lék na sliznice. Může být aplikován pouze na pokožku. V případě kontaktu se sliznicemi nosu, očí, úst, okamžitě opláchněte vodou.
  2. Nedoporučuje se používat Baziron AS souběžně s prostředky se sušicím, exfoliačním účinkem a přípravky na bázi alkoholu.
  3. Lék by měl být skladován při teplotě nejvýše +25 stupňů. Doba použitelnosti léku je 3 roky

Doufáme, že se náš článek na téma: Recenze cen Baziron AS ukázal pro vás užitečný!

Pomáhá Baziron AC s černými tečkami a akné?

Problém výskytu akné je v současné době velmi naléhavý.

Akné se vyvíjí u 1 z 5 dospělých nad 25 let a prakticky u všech mladších lidí.

Proto se úvaha o různých způsobech řešení akné stala velmi populární a titulky článků na internetu, v tištěných publikacích, rozhlasových a televizních pořadech jsou plné tipů a návrhů, jak tento problém odstranit a stát se vlastníkem zdravé a krásné pokožky..

Způsoby řešení akné

Nabízejí se různé způsoby řešení akné - jedná se jak o léčbu léky, tak o lidové léky, stejně jako o organizaci správné výživy, očistu těla, vytvoření vyváženého hormonálního zázemí, pravidelné sporty.

Tipy jsou doprovázeny podrobným popisem použitých nástrojů a získaných výsledků.

Přirozeně, pokud existuje mírná nebo těžká forma onemocnění, měli byste se poradit s lékařem, protože samoléčba v tomto případě může vést k nežádoucím následkům - těžké exacerbace, výrazné jizvy, jizvy a skvrny, které zůstávají v místě akné.

Se snadno aktuálním procesem nebo bodem, periodicky vznikajícími problémy, je možné použít různé prostředky nabízené na trhu.

Mezi tyto léky patří léčivo Baziron AS, vyráběné ve Francii a obsahující benzoylperoxid v různých koncentracích.

Gelové složení Baziron AS

Baziron AC je gel s příjemnou vůní a jemnou strukturou, rychle se vstřebává a nezanechává mastný lesk. Odkazuje na léky k léčbě akné.

Koncentrace účinné látky - benzoylperoxidu (2,5%, 5% nebo 10%) - by měla být zvolena v závislosti na závažnosti léze.

Gel také obsahuje pomocné látky:

  • hydroxid sodný,
  • destilovaná voda,
  • koloidní bezvodý křemík,
  • edetát disodný,
  • propylenglykol,
  • poloxamer 182,
  • akrylátový kopolymer,
  • karbomer 940,
  • dioktylsulfosukcinát sodný,
  • glycerol.

Jako vedlejší účinek léku je indikováno vzácné lokální podráždění kůže, výskyt vyrážky, proto byste před použitím měli věnovat pozornost látkám, které tvoří produkt.

Akce společnosti Baziron AS

Hlavní terapeutický účinek poskytuje benzoylperoxid, který je aktivní složkou. Tento lék je silné oxidační činidlo, má baktericidní účinek na mikroorganismy a inhibuje jejich růst.

Kromě toho, že látka má vysokou antimikrobiální aktivitu, pomáhá eliminovat komedony, tj. Známé černé tečky, rozštěpovat rohové šupiny buněk povrchového epitelu a snižovat koncentraci mastných kyselin v tuku produkovaném mazovými žlázami..

Kombinace akrylátového kopolymeru-glycerinu v přípravku Baziron AS zajišťuje absorpci přebytečného mazu a postupnou hydrataci pokožky. Gel má také schopnost zlepšit okysličení pokožky..

Je nutné aplikovat produkt dvakrát denně, ráno a večer, na předem očištěnou suchou pokožku na postižené oblasti a pokračovat v proceduře po dlouhou dobu (nejméně tři měsíce), aby se dosáhlo stabilního účinku.

Tyto působivé informace nám poskytuje anotace k léku, ale ať už Baziron AC pomáhá proti akné, můžeme si být jistí pouze z vlastní zkušenosti a zkušenosti jiných lidí.

Jaká je praxe používání tohoto nástroje? Recenze jeho použití není těžké najít a všechny jsou nejednoznačné..

Recenze spotřebitelů

Většina obdržených připomínek byla kladná, i když byly zaznamenány některé nedostatky. Hlavní problém se nazývá těžká suchá kůže a výskyt alergických reakcí..

To může být způsobeno individuální nesnášenlivostí ke složkám nebo nadměrným množstvím naneseného krému.

Při výběru gelu s vyšší nebo nižší koncentrací účinné látky je třeba vzít v úvahu zvláštnosti pokožky a možnou reakci, protože přebytek činidla může vést k popáleninám a dermatitidě..

Zmíní se také dočasnost výsledku, pokud přestanete používat Baziron, pak se nedostatky mohou vrátit.

Značná část respondentů však souhlasí s tím, že při mírném stupni poškození nebo při malém počtu akné vykazuje Baziron AS významnou účinnost.

Nemělo by se zapomínat, že se jedná o lék používaný k boji proti akné, proto, pokud se na ně nevztahuje zánět, nebude léčba užitečná.

Aby se předešlo této situaci a nepříznivým účinkům na pokožku, je bezpečnější se před použitím poradit s dermatologem..

Aplikace drogy

Na základě výše uvedených bodů lze podmínky užívání drogy rozdělit do dvou případů:

  • akné a léčba akné,
  • boj proti pupínkům.

Akné je poměrně závažné kožní onemocnění a komplexní léčba jej pomůže zbavit, včetně nejen používání krému, ale také čištění obličeje a těla, užívání léků uvnitř a správné výživy.

Proveďte proceduru skládající se z mytí teplou vodou, lehkého odlupování jemnými produkty, před nanesením gelu si otřete obličej kostkou ledu, abyste vylepšili výsledek.

V případech, kdy jsou příčiny akné vnitřní, lékař pomůže rozhodnout, jak k problému přistupovat. Jinak účinek používání Bazironu skončí, když jej přestanete používat..

Jak bylo uvedeno výše, musíte gel nanášet dvakrát denně. Průběh léčby trvá tři měsíce, v důsledku čehož se akné, dalo by se říci, rozpustí. Toho je dosaženo prostřednictvím:

  • ničení mikrobů na kůži,
  • zabránit rozvoji zánětu,
  • snižují mastnost pokožky,
  • eliminace desquamated epitelu.

Baziron z černé tečky a pupínky

Souběžně s akné zpravidla existuje problém s černými tečkami a přirozeně vyvstává otázka: pomáhá Baziron AC od černých teček?

Všechny tyto vlastnosti, zejména keratolytická schopnost léčiva, pomáhá eliminovat komedony - akné, obvykle nazývané černé tečky, a pomáhá předcházet jejich opětovnému tvorbě.

Gel lze také použít k boji proti akné způsobenému ucpanými póry. Objevují se nečekaně a kazí náš vzhled..

Abyste se s nimi vyrovnali, je nejprve nutné řádné očištění, poté naneste gel Baziron přímo na samotné pupínky. Po chvíli se zánět sníží a zmizí a pupínky se přestanou obtěžovat.

Černé tečky jsou v tomto případě méně výrazné a představují rozšířené póry ucpané zbytky kosmetiky, prachu, částic nečistot v kombinaci s mazem. Při použití drogy v tomto případě je její účinnost výrazně snížena, protože není určena pro tyto účely a sníží pouze zánět.

K potírání takových černých teček použijte hloubkové čištění a mechanické prostředky, jako jsou speciální masky, peelingy, nebo vyhledejte služby kosmetičky. Póry se postupně vyčistí a v důsledku toho zmizí černé tečky..

Důležitým faktem je, že při použití přípravku Baziron AC vyžadují oblasti pokožky náchylné k suchu další vlhkost, jinak lze dosáhnout opačného efektu - zvýší se produkce kožního mazu, tvář se mastí, což povede k ještě většímu podráždění.

Totéž platí pro čisticí prostředky - měli byste se umýt prostředky, které neobsahují mýdlo a alkohol, tím také pokožku vysušíte.

Baziron na akné na zádech

Pomůže Baziron AC s akné na zádech? Důvody pro vznik akné na zádech se neliší od důvodů pro jejich výskyt na obličeji. Jsou způsobeny zvýšenou prací mazových žláz na jedné straně a na druhé straně vnějšími faktory:

  • dysfunkce vnitřních orgánů,
  • fluktuace hormonálních hladin,
  • prach a vlhkost,
  • nesprávná výživa,
  • nepřesnosti v hygieně.

Stejně jako Baziron bojuje s akné na obličeji, bojuje s akné na zádech, to znamená, že účinek na pokožku je podobný.

Kůže na zádech je mnohem hustší, takže existuje možnost skrytého akné - podkožní tkáně, objevují se v důsledku ucpaných pórů a vyvíjejí se pod kůží, jsou patrné ve formě hrbolků.

V důsledku použití gelu začala podkožní tkáň vycházet a hojit se. Jedná se o pomalý proces, takže buďte trpěliví a nezanedbávejte další metody hojení a péče o pleť..

Je obtížné jednoznačně odpovědět, zda Baziron AS dobře pomáhá proti akné, protože výsledek je ovlivněn mnoha individuálními faktory. O účinnosti přípravku Baziron svědčí velké množství pozitivních recenzí..

Zároveň existují i ​​negativní komentáře, které se týkají zejména nežádoucích účinků nebo neoprávněných očekávání rychlého výsledku..

Překážky správného působení drogy jsou často způsobeny nesprávným užíváním drogy. Nezapomeňte si podrobně přečíst pokyny dodané s každou tubou s léky..

Výsledek použití Baziron AS

Uvažujme, čeho lze dosáhnout skutečného výsledku při použití Baziron:

  1. Snižování zánětu.
  2. Snižování akné.
  3. Zbavte se černých teček, ale pouze těch, které jsou způsobeny kožním onemocněním akné, a ne ucpání rozšířených pórů.
  4. Odstranění mastné pokožky a v důsledku toho mastného lesku.

Tento nástroj tedy provádí deklarované hlavní funkce, což znamená, že odpovídá svému účelu..

Pokud budete postupovat podle doporučení odborníka a pečlivě postupovat podle pokynů, Baziron AS opravdu pomůže vyrovnat se s akné.